INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - BILBAO 1-0

BARCELONA - BILBAO 1-0. VIDEO + FOTO Catalanii sunt din nou lideri în La Liga! Victorie chinuită cu Bilbao + cum arată clasamentul

Barcelona a câștigat cu Bilbao, 1-0 // FOTO: Guliver/GettyImages +11   FOTO
Barcelona a câștigat cu Bilbao, 1-0 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 07:57 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 12:41

Barcelona este din nou lider în Spania, după victoria chinuită cu Athletic Bilbao, 1-0, din etapa a 31-a din La Liga.

Barcelona nu mai are voie să facă niciun pas greșit pentru a mai spera la câștigarea campionatului, iar aseară, pe „Camp Nou”, a câștigat greu contra formației din Țara Bascilor. Catalanii au avut posesia, au dominat jocul, dar jucătorii lui Bilbao s-au apărat foarte bine și au închis spațiile din fața porții lui Simon, iar elevii lui Quique Setien nu au avut nicio ocazie importantă.

În repriza a doua, Barcelona a forțat și mai mult și i-a obligat să adversari să fie și mai defensivi. În minutul 71, catalanii au marcat singurul gol al meciului. Leo Messi a primit o minge în careu, a driblat un jucător, iar mingea a ajuns la Ivan Rakitic, care a șutat perfect de la 10 metri.

Catalanii au forțat golul doi, care să liniștească meciul, și au ratat ocazii importante: două prin Leo Messi, una prin Arturo Vidal și una prin Ansu Fati, care a dat în bară din 5 metri.

Cu 31 de meciuri jucate, Barcelona e lider, cu 68 de puncte. Catalanii au trei puncte peste Real Madrid, 65, care are un meci în minus. Dacă madrilenii câștigă azi cu Mallorcă revin pe primul loc.

Vezi AICI rezumatul video al meciului Barcelona - Bilbao

FOTO. Imagini spectaculoase de la Barcelona - Bilbao 

+7 FOTO

Citește mai multe știri din La Liga: 

30.000 de fani la Barcelona - Atletico? Catalanii insistă pentru revenirea suporterilor

Să vină Neymar! Griezmann, aproape de bătaie cu Messi » Barcelona vrea să-l trimită la PSG

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează