INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

30.000 de fani la Barcelona - Atletico? Catalanii insistă pentru revenirea suporterilor

Stadionul „Camp Nou” a fost pustiu în meciul Barcelona - Leganes // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Stadionul „Camp Nou” a fost pustiu în meciul Barcelona - Leganes // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 22 iunie 2020 17:25 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 17:38

După ce Real Madrid a preluat șefia în La Liga, Barcelona plănuieşte să permită accesul fanilor pentru o treime din locurile de pe „Camp Nou” la meciul din 1 iulie, cu Atletico Madrid.

Barcelona simte că pierde teren fără aportul publicului în lupta cu Real şi face presiuni pentru a i se popula tribunele. Profitând de relaxarea restricţiilor prin deschiderea localurilor şi auzind şi de insistenţa lui Javier Tebas, șeful Ligii, de a permite curând accesul fanilor pe stadion, campioana Spaniei are de gând să facă ea primul pas şi să obțină permisiunea de a evolua cu o treime din Camp Nou ocupată!

Messi a amânat golul 700

La al doilea meci programat acasă, cu Atlético pe 1 iulie, echipa lui Quique Sétien speră să aibă 30.000 de susţinători. Potrivit Mundo Deportivo, grupurile de suporteri ar urma să intre gradual în stadion, separate de anumite interval de timp pentru a evita aglomerația, şi cu respectarea stictă a distanţării sociale în tribune, păstrând între fani măcar un metru și jumătate. 

Barça s-a poticnit prima oară după restartul post-pandemie vineri seară, 0-0 cu FC Sevilla, la capătul unei prestații slabe, în care nu şi-a creat nicio mare oportunitate, fiind salvată însă de paradele lui Ter Stegen.

Messi şi-a cruţat victima favorită din LaLiga şi şi-a amânat al 700-lea gol în tricoul blaugrana la meciul cu Bilbao de mâine. La care sigur va lipsi Frenkie de Jong, accidentat la gamba dreaptă.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din Sevilla - Barcelona 0-0

+6 FOTO

„Nu facem o dramă din remiză. Nu-s mulţumit de joc, dar un punct e mai bun decât nimic. Ştiam că ne va fi aproape imposibil să câştigăm toate meciurile. Şi Madridul mai poate pierde puncte” - Quique Sétien, antrenor Barcelona

Citește mai multe știri despre La Liga:

Presa catalană a luat foc după ce Real Madrid a preluat şefia în La Liga: „Liderul VAR!" și „Made in Madrid!"

VIDEO Arta driblingului! Gol fantastic reușit de Guedes în Valencia - Osasuna 2-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează