INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Cazul Negreira” » Un fost arbitru a fost amenințat cu un glonț primit la locul de parcare! „Se înșală dacă ei cred că-mi vor închide astfel gura”

Sergi Albert Gimenez/ foto: captură @la Sexta
Sergi Albert Gimenez/ foto: captură @la Sexta

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 12:46 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 13:36

Sergi Albert Gimenez (74 de ani), fost arbitru, a dezvăluit la „Goles de Radio Marca” că s-au făcut presiuni asupra lui pentru a nu da informații despre legăturile Comitetului Tehnic al Arbitrilor cu oamenii din conducerea Barcelonei.

„Cazul Negreira” continuă să adauge noi file la dosar, ultima fiind mărturia unui fost arbitru. În cadrul emisiunii „Goles de Radio Marca”, Sergi Albert Gimenez a venit cu o dezvăluire șocantă. 

Totul pentru Messi » FC Barcelona se gândește să vândă un titular transferat în 2022 pentru a-i face loc lui Leo
FC BARCELONA
Totul pentru Messi » FC Barcelona se gândește să vândă un titular transferat în 2022 pentru a-i face loc lui Leo

A primit amenințări cu moartea, sugerându-i-se să nu vorbească despre legăturile Comitetului Tehnic al Arbitrilor (CTA) cu conducerea Barcelonei. „Vreau să le transmit că se înșală dacă ei cred că-mi vor închide astfel gura”, scrie cotidianul spaniol.

Și fiul lui Neigreira implicat?

Concret, Gimenez susține că s-au făcut presiuni asupra sa și că a primit un glonț la locul de parcare din garajul privat unde își lasă mașina. În aceeași zonă se afla locul de parcare al lui Javier Enríquez Romero, fiul fostului vicepreședinte al CTA. Glonțul a fost găsit de o rudă a fostului arbitru și în acel loc nu avea nimeni acces, fiind o parcare particulară. 

„E o amenințare pentru mine și sunt convins că vine din anturajul lui Negreira. Fiul său, ca proprietar al parcării, știa că acolo îmi pun mașina și glonțul n-a ajuns la mine din greșeală”, a declarat Gimenez.

Plângere la poliție făcută de arbitrul amenințat în „cazul Negreira”

Vizibil afectat și cu voce stinsă, deși a trecut deja o săptămână, el a povestit și cum s-a întâmplat totul: „L-am găsit joia trecută și am chemat doi martori, managerul proprietății și un vecin, ca să le arăt glonțul. Au făcut apoi apel la Mossos D' Escuadra și sâmbătă voi merge să depun plângere la poliție”.

Barcelona e acuzată de corupție după ce l-a plătit pe Enriquez Negreira, fost șef al Comisiei Tehnice a Arbitrilor, cu peste 7 milioane de euro în perioada 2001-2018. Clubul catalan riscă excluderea din competițiile europene. UEFA a deschis o anchetă pe acest subiect, inspectorii de la Comisia de Etică și Disciplină ocupându-se de caz.

Citește și: 

Renașterea Italiei! Cinci semifinaliste din 12 în cupele europene

Va ploua cu bani dacă fac „tripla” » Ce bonusuri le așteaptă pe vedetele lui Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
flo990
flo990  •  26 August 2023, 11:45

Ioana, tu daca iesi la o intalnire cu cineva, si te saruta la sfarsit, e ok? Sau trebuie sa te intrebe inainte si sa se asigure ca are "consimtamant"? Si daca cumva nu iti place (sau esti convinsa de prietenele tale ca nu ti-a placut), acel cineva ar trebui sa isi piarda jobul si sa fie catalogat agresor sexual? Incerc sa inteleg unde se trage linia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează