INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona, decizie finală în privința lui Coutinho » Ce se întâmplă cu cel mai scump transfer din istoria clubului

Philippe Coutinho (28 de ani, mijlocaș ofensiv) s-a întors în această vară la Barcelona, după împrumutul de un an la Bayern Munchen. Ronald Koeman, noul antrenor al catalanilor, i-a transmis brazilianului că se va baza pe serviciile lui în noua stagiune
Philippe Coutinho (28 de ani, mijlocaș ofensiv) s-a întors în această vară la Barcelona, după împrumutul de un an la Bayern Munchen. Ronald Koeman, noul antrenor al catalanilor, i-a transmis brazilianului că se va baza pe serviciile lui în noua stagiune

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 10:16 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 10:42

Philippe Coutinho (28 de ani, mijlocaș ofensiv) s-a întors în această vară la Barcelona, după împrumutul de un an la Bayern Munchen. Ronald Koeman, noul antrenor al catalanilor, i-a transmis brazilianului că se va baza pe serviciile lui în noua stagiune.

Coutinho a fost transferat în ianuarie 2018 de Barcelona, care a făcut cel mai mare efort financiar din istoria clubului, plătind celor de la Liverpool nu mai puțin de 145 de milioane de euro! Evoluțiile mijlocașului nu s-au ridicat însă la pretențiile grupării blaugrana, iar în vara precedentă Coutinho era cedat, sub formă de împrumut, la Bayern.

În tricoul bavarezilor, Philippe a câștigat Cupa Germaniei, campionatul și Liga Campionilor, reușind 11 goluri și 9 pase decisive în 38 de partide oficiale. Acesta a marcat două goluri chiar împotriva Barcelonei, în „sfertul” de tristă amintire pentru catalani, pierdut contra campioanei Europei, scor 2-8.

Coutinho rămâne la Barcelona!

Coutinho se antrenează sub comanda lui Ronald Koeman și speră să devină un om de bază în sezonul următor pentru Barcelona, care nu a reușit să câștige niciun trofeu în 2020.

View this post on Instagram

😍 @phil.coutinho back on the pitch 🇧🇷

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

5 milioane de europrimește Liverpool la fiecare 15 meciuri pe care Coutinho le joacă pentru Barcelona. 76 de meciuri a adunat Coutinho la Barcelona până acum, ceea ce înseamnă că spaniolii au plătit 25 de milioane de euro către Liverpool!

21 de goluriși 11 pase decisive a strâns Coutinho la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Miss BumBum face orice pentru Messi! S-a dezbrăcat complet, în semn de protest pentru deciziile lui Bartomeu: „Demisia, l-ați transformat pe Leo într-un sclav”

Mercato de criză la Real Madrid: „galacticii” au scos la vânzare 4 fotbaliști!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sooos1ck
sooos1ck  •  06 Septembrie 2020, 12:36

Ce clauza, astia de la Barcelona sunt pampalai rau tare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează