INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO Miss BumBum face orice pentru Messi! S-a dezbrăcat complet în semn de protest: „Demisia, l-ați transformat pe Leo într-un sclav”

Suzy Cortez, cunoscută ca Miss Bum Bum, este una dintre cele mai mari fane ale lui Leo Messi (33 de ani). Modelul brazilian i-a luat apărarea în conflictul pe care îl are cu președintele Bartomeu. +23   FOTO
Suzy Cortez, cunoscută ca Miss Bum Bum, este una dintre cele mai mari fane ale lui Leo Messi (33 de ani). Modelul brazilian i-a luat apărarea în conflictul pe care îl are cu președintele Bartomeu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 10:02 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 19:58

Suzy Cortez, cunoscută ca Miss BumBum, este una dintre cele mai mari fane ale lui Leo Messi (33 de ani). Modelul brazilian i-a luat apărarea în conflictul pe care îl are cu Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei. 

Suzy Cortez a ales să protesteze într-un mod inedit: goală. A renunțat complet la haine, cenzurându-se cu un mesaj pe care scria: „Bartomeu, demisia!”. Brazilianca și-a explicat demersul. Imaginea e în această galerie foto:

+19 FOTO
+19 FOTO
  • Context: Leo Messi a vrut să părăsească Barcelona în această vară. Conducerea clubului a insistat că formația care îl dorește trebuie să achite o clauză de 700 de milioane de euro. În final, starul argentinian a decis să rămână încă un sezon.

„Respect decizia lui Messi. Îi transmit președintelui Bartomeu că nu voi mai purta tricoul Barcelonei, chiar dacă iubesc acest club. E o crimă să îl transformi pe Messi într-un sclav. Bartomeu, demisia. În curând voi sosi în Barcelona pentru a protesta împotriva caracterului urât care conduce în acest moment Barcelona”, a scris Suzy Cortez pe Instagram. 

+19 FOTO

Citește și alte știri despre Leo Messi:

Leo Messi a făcut anunțul OFICIAL: „Rămân la Barcelona! Nu aș merge niciodată la tribunal împotriva clubului vieții mele”

Leo Messi rupe tăcerea » Comunicat acid despre plecarea sa de la Barcelona! Atacă La Liga: „Ce contract ați citit?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează