CAMPIONATE  ·  BARCELONA

FOTO Miss BumBum face orice pentru Messi! S-a dezbrăcat complet în semn de protest: „Demisia, l-ați transformat pe Leo într-un sclav”

Suzy Cortez, cunoscută ca Miss Bum Bum, este una dintre cele mai mari fane ale lui Leo Messi (33 de ani). Modelul brazilian i-a luat apărarea în conflictul pe care îl are cu președintele Bartomeu. +14 FOTO
Suzy Cortez, cunoscută ca Miss Bum Bum, este una dintre cele mai mari fane ale lui Leo Messi (33 de ani). Modelul brazilian i-a luat apărarea în conflictul pe care îl are cu președintele Bartomeu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 10:02 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 19:58

Suzy Cortez, cunoscută ca Miss BumBum, este una dintre cele mai mari fane ale lui Leo Messi (33 de ani). Modelul brazilian i-a luat apărarea în conflictul pe care îl are cu Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei. 

Suzy Cortez a ales să protesteze într-un mod inedit: goală. A renunțat complet la haine, cenzurându-se cu un mesaj pe care scria: „Bartomeu, demisia!”. Brazilianca și-a explicat demersul. Imaginea e în această galerie foto:

+15 FOTO

+15 FOTO

  • Context: Leo Messi a vrut să părăsească Barcelona în această vară. Conducerea clubului a insistat că formația care îl dorește trebuie să achite o clauză de 700 de milioane de euro. În final, starul argentinian a decis să rămână încă un sezon.

„Respect decizia lui Messi. Îi transmit președintelui Bartomeu că nu voi mai purta tricoul Barcelonei, chiar dacă iubesc acest club. E o crimă să îl transformi pe Messi într-un sclav. Bartomeu, demisia. În curând voi sosi în Barcelona pentru a protesta împotriva caracterului urât care conduce în acest moment Barcelona”, a scris Suzy Cortez pe Instagram. 

+15 FOTO

Citește și alte știri despre Leo Messi:Cine este cel mai de temut interlop din România. Poreclit “Ștefan cel Mare” a pus Moldova sub asediu
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1