CAMPIONATE  ·  BARCELONA

Leo Messi rupe tăcerea » Comunicat acid despre plecarea sa de la Barcelona! Atacă La Liga: „Ce contract ați citit?!”

Leo Messi (33 de ani) a oferit o primă reacție oficială în disputa cu Barcelona, prin intermediul unui comunicat de presă, semnat de Jorge Messi, tatăl și impresarul său.
Leo Messi (33 de ani) a oferit o primă reacție oficială în disputa cu Barcelona, prin intermediul unui comunicat de presă, semnat de Jorge Messi, tatăl și impresarul său.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 15:42 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 16:17

Leo Messi (33 de ani) a oferit o primă reacție oficială în disputa cu Barcelona, prin intermediul unui comunicat de presă, semnat de Jorge Messi, tatăl și impresarul său. Tabăra starului argentinian susține că nu există o clauză de 700 de milioane de euro în contract. 

Situația dintre Leo Messi și Barcelona părea să se fi linișit. Toate indiciile apărute astăzi în presa din Spania duceau la o împăcare istorică, cel puțin până la finalul sezonului următor. Era așteptat doar un anunț oficial în acest sezon. Mesajul a venit, dar nu are menirea să încheie conflictul. Comunicatul semnat de Jorge Horacio Messi este un răspuns pentru LaLiga, după ce oficialii Ligii precizaseră că Messi nu poate părăsi Barcelona fără să plătească o clauză de 700.000.000 de euro.

Comunicatul emis de tatăl lui Leo Messi

„Domnul Jorge Horacio Messi, ca reprezentat al jucătorului de fotbal profesionist Lionel Andres Messi, în răspuns la Nota Informativă publicată pe 30 august 2020 de Liga Națională de Fotbal Profesionist, în legătură cu situația contractuală a jucătorului, și despre evidenta subiectivitate a instituției, în apărarea intereselor asociației ei (cluburile de fotbal), trebuie să preciez că: 

1. Nu știm ce contract a analizat LaLiga și care sunt bazele pe care ei au concluzionat că există o clauză aplicabilă în momentul în care jucătorul decide să încheie unilateral înțelgerea, la finalul sezonului sportiv 2019/2020. 

2. Este o eroare evidentă din partea sa. Așadar, cum este semnalat literalmente în clauza 8.2.3.6 a contractului semnat între club și jucător: această compensație nu se aplică în momentul în care jucătorul decide ruperea unilaterală a contractului”, se arată în comunicatul semnat de tatăl lui Lionel Messi. 

Reacția imediată a Ligii din Spania

„Poziția LaLiga față de mesajul venit din anturajul lui Leo Messi. Au făcut o interpretare scoasă din context, departe de ceea ce e precizat în contract”
- Comunicat LaLiga

Rămâne Suarez, rămâne și Messi?

Messi nu concepe să evolueze în stagiunea următoare fără Luis Suarez, despre care s-a scris că nu este în planurile noului antrenor Ronald Koeman. Mai mult, uruguayanul era dat ca sigur la Juventus în momentul în care Leo era decis să joace la o altă echipă.

Conform Corriere dello Sport, Messi consideră că Suarez este esențial pentru un proiect câștigător, iar Barcelona i-ar fi promis deja că „El Pistolero" va rămâne pe Camp Nou în anul următor.

Citește și alte știri despre Leo Messi:Un traficant de droguri aflat în arest la domiciliu a omorât, pe 9 septembrie, un tânăr. Victima era martor în procesul interlopului!
Libertatea
Comentarii (5)
Mircea Gabriel Bleoca  •  04 Septembrie 2020, 17:36

Elodia la puterea ......

steaua_1947  •  04 Septembrie 2020, 17:35

Prea puține știri despre FC Fcsb Leordeni astăzi, faceți ceva!!!

Mihnea Iorga  •  04 Septembrie 2020, 16:51
Postat de manutd.steaua pe 04 Septembrie 2020, 16:42

Daca pleaca asta,o sa stim campioana din Spania cam dupa etapa 10! Pana acum depindea totul de meciurile directe,ca restul,erau de umplutura!

Nici vorba, atletii lui Diego Pablo Simeone in 2 din ultimii 3 ani au terminat deasupra celor pe care ii vezi deja campioni.

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1