INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Omul care a văzut contractul lui Leo Messi cu Barcelona face dezvăluiri: „Mi-am dat seama imediat ce va urma”

Lionel Messi e tentat să plece de la Barcelona Foto: Guliver/GettyImages +38   FOTO
Lionel Messi e tentat să plece de la Barcelona Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 08:32 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 10:22

Toni Freixa, fost conducător la FC Barcelona și candidat la președinția clubului, a vorbit despre divorțul lui Leo Messi (33 de ani) de catalani, unul devenit improbabil în ultimele ore.

De profesie avocat, acesta a declarat pentru Catalunya Radio că „burofaxul” trimis de argentinian nu putea merge prea departe.

  • În mesajul transmis către conducere, Messi cerea să fie activată clauza prin care poate părăsi Barcelona la finalul fiecărui sezon, unilateral. Clubul catalan îi stabilise clauza de reziliere la 700 de milioane de euro;
  • În principiu, clauza aminitită de Messi putea fi activată până la data de 10 iunie. Din cauza pandemiei de COVID-19, argentinianul și-a dorit ca termenul limită să fie prelungit.

Am avut acces la contractul lui Messi și am văzut și «burofaxul» trimis de jucător. Mi-am dat seama că această acțiune nu va avea finalitate. Clientul are întotdeauna dreptate. Presupun că avocații lui l-au avertizat înainte, dar, dacă Messi s-a decis să meargă mai departe, trebuia să fie apărat. Însă și Barcelona a rămas pe poziții”, a declarat Freixa, care va candida în martie 2021 pentru funcția de președinte al catalanilor.

Omul care a văzut contractul lui Leo Messi cu Barcelona face dezvăluiri: „Mi-am dat seama imediat ce va urma”

Toni Freixa // Sursă foto: Instagram

Leo Messi, tentat să continue la Barcelona

Întrebat ieri dacă există posibilitatea ca Leo Messi să rămână la Barcelona, Jorge Messi, tatăl „Puricelui Atomic”, a părut că nu neagă varianta ca fiul său să continue pe Camp Nou. Acesta a răspuns sec: „Nu știu”.

În urma întâlnirii dintre Messi și tatăl său, după ce au analizat cu atenție toate variantele, superstarul argentinian este tentat să continue în Spania, conform presei iberice.

Messi, în tinerețe, la Barcelona
Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațională:

Cristiano Ronaldo are o infecție la picior! Incert pentru Portugalia - Croația

Mircea Lucescu se bate cu jumătate din naționala Ucrainei » 6 jucători din echipa lui Shevchenko vin de la Dinamo Kiev

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dinamo100
dinamo100  •  04 Septembrie 2020, 10:44

O adevarata telenovela. Nu cred ca un jucator in jurul caruia se vehiculeaza sume uriase mai poate da un randament foarte bun. Mintea lui e alterata de sutele de milioane de euro si asteptarile imense de la el in legatura cu aceste sume. Presiunea financiara e mult prea mare pentru ca el sa ramana un artist in fotbal. In plus, Barcelona e in deriva...o revolutie de lot si stil de joc nu poate da rezultate peste noapte.

reteleanu
reteleanu  •  04 Septembrie 2020, 10:43
Postat de raul1985 pe 04 Septembrie 2020, 10:13

fanii Barcei pot sa stea linistiti, ca oricum Messi nu pleaca. el saracu ar fi vrut sa plece dupa umilintele din ultimii 3 ani din UCL, dar problema este ca nu-l vrea nimeni. Nu discutam de calitatile sale de fotbalist, dar la 33 de ani vrea contract pe 3 ani si salariu de 100 mil pe an. in momentul de fata doar MU si Inter ar putea plati banii astia fara sa aiba pb cu UEFA pt fair-play financiar. la tv toate cluburile spun ca si-l doresc sa nu le sara suporterii in cap, dar sunt constienti ca este o catastrofa financiara. in plus va strica si atmosfera din vestiarul viitoarei echipe din pricina salariului. banuiesc ca nu este nimeni naiv sa creada "ca viitorii" colegi vor fi incantati de un coleg care castiga cat tot lotul. "frate frate dar branza-i pe bani" e valabila la nivel mondial.

total de acord. este unul dintre cei mai mari jucatori din istorie, face inca faze geniale, dar mai are...cati ani? si pe ce bani?? si trebuie sa obisnuiesti echipa sa joace pe stilul lui (ca doar n-o sa-i spui lui ce sa faca. nici macar pep nu poate sa faca asta). nu, ar fi o prostie si o pierdere dubla si ptr messi si pt cine l-ar lua (city, psg, inter, oricine). ba, poate la inter ar merge, la cat de setat pe individualitati au aia jocul. dar tot ar fi o afacere proasta.

yonkers
yonkers  •  04 Septembrie 2020, 10:16

La City ar juca pe postul lui De Bruyne... Problem...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează