INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA - ELVEȚIA 2-1

LIGA NAȚIUNILOR. FOTO Mircea Lucescu se bate cu jumătate din naționala Ucrainei » 6 jucători din echipa lui Shevchenko vin de la rivala Șahtior

Ucraina a învins-o pe Elveția, scor 2-1, în Grupa 4 a Diviziei A din Liga Națiunilor. În derby-ul grupei, Germania și Spania au încheiat la egalitate / FOTO: Reuters +45   FOTO
Ucraina a învins-o pe Elveția, scor 2-1, în Grupa 4 a Diviziei A din Liga Națiunilor. În derby-ul grupei, Germania și Spania au încheiat la egalitate / FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 06:59 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 09:28

Ucraina a învins-o pe Elveția, scor 2-1, în Grupa 4 a Diviziei A din Liga Națiunilor. În derby-ul grupei, Germania și Spania au încheiat la egalitate, 1-1.

Supermeciul Germania - Spania s-a decis în ultimul minut! Rezultatele integrale de aseară

Andrii Iarmolenko a deschis scorul pentru gazde în minutul 14, împingând mingea în poarta goala cu călcâiul, din apropiere. Elveția a egalat până la pauză, prin șutul puternic expediat de Haris Seferovic de la aproximativ 20 de metri ('41). 

+41 FOTO

Meciul a fost decis de superexecuția semnată de Oleksandr Zinchenko, jucătorul lui Manchester City, din minutul 68, care a plasat mingea excelent, în plasa laterală, dintr-un șut de pe loc.

6 jucători de la Șahtior în naționala Ucrainei, doar 1 de la Dinamo Kiev

Interesant este că în echipa lui Andriy Shevchenko s-au regăsit nu mai puțin de 6 jucători de la Șahtior, rivala lui Mircea Lucescu din campionat: Andriy Pyatov, Krivtsov, Matviienko, Taras Stepanenko, Evgen Konoplyanka și Junior Moraes. Dinamo Kiev,care a câștigat recent Supercupa Ucrainei în fața formației din Donețk, a fost reprezentată doar de Oleksandr Tymchyk în primul „11.

Eroare mare comisă de înlocuitorul lui Vlad Chiricheș la Napoli

În confruntarea Rusia - Serbia 3-1 din Divizia B, Nikola Maksimovic a gafat nepermis la golul doi înscris de Artyom Dzyuba. Stoperul lui Napoli a căzut din picioare, la 20 de metri de propria poartă, în fața vârfului de la Zenit.

Maksimovic a fost jucătorul preferat de napoletani în detrimentul lui Vlad Chiricheș, cedat la Sassuolo din septembrie 2019.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu, în ultimul an de contract cu Al-Hilal! Clubul amână discuțiile

Emoționant. Cel mai frumos gest făcut de Van de Beek după transferul la Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
171875491077582
Costel Chelaru  •  04 Septembrie 2020, 09:38

Si ce sa inteleg..ca trebuia pastrat Chiriches?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează