INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Dani Alves dezvăluie: „I-am trimis lui Messi un mesaj cu aceeași frază pe care mi-a zis-o el în urmă cu niște ani. Nu mi-a răspuns”

FOTO: Guliver/GettyImages +38   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 11:05 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 12:44

Dani Alves (37 de ani), fundașul lui Sao Paulo, a analizat probleme de la Barcelona și a dezvăluit ce a vorbit cu fostul său coleg, Leo Messi.

Fostul jucător al Barcelonei a criticat modul în care a fost gestionat acest club, a dezvăluit că a vrut să revină la formația blaugrana și a vorbit despre Leo Messi, cel care la finalul sezonului trecut a vrut să plece, iar acum este în ultimul an de contract.

„Messi e la fel de mare precum stema Barcelonei. Dar când te uiți în jurul tău și vezi că totul e un dezastru e normal să vrei să pleci. Ce a făcut e atât de important încât ar trebui să numească stadionul după el. 

I-am dat un mesaj în care i-am zis să nu plece de la Barcelona. Când au vrut să mă vândă i-am zis la un antrenament că voi pleca pentru că vor să mă dea afară. El mi-a spus «Nu pleca! Unde te vei simți mai bine decât aici?». I-am replicat cu aceeași frază acum, când a vrut el să plece. Nu mi-a răspuns, dar știu că a primit mesajul.

Barcelona își schimbă filozofia și e normal să fie probleme. Și-a pierdut identitatea și acum e în proces de a o recupera. Eu m-am oferit să mă întorc la Barcelona. Am plecat la Juventus și voiam să revin. Barcelona avea nevoie de mine și veneam gratis. Dar nimeni nu a avut curaj să recunoască greșeala făcută. Mă voi întoarce la club, chiar dacă doar în calitate de fan”, a declarat Dani Alves, potrivit As.

VIDEO Primul gol marcat de Messi în Liga Campionilor

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Ronald Koeman, atacat dur de o vedetă din La Liga: „Nu l-aş aduce nici măcar ca responsabil cu echipamentul!”

Leo Messi, precontract în ianuarie cu Manchester City?! „Puricele” a luat o decizie

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează