INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronald Koeman, atacat dur de o vedetă din La Liga: „Nu l-aş aduce nici măcar ca responsabil cu echipamentul!”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 19:08 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 19:34

Ronald Koeman (57 de ani), antrenorul Barcelonei, a fost criticat în termeni foarte duri de fostul său elev de la Valencia, Joaquin (39 de ani). Cei doi se vor întâlni în runda următoare din La Liga, când catalanii va primi vizita grupării Betis Sevilla. 

După ce a ajuns să ocupe poziția a 12-a în primul eșalon din Spania, Barcelona va primi vizita lui Betis etapa viitoare, echipă aflată cu cinci poziții mai sus în clasament. Antrenorul catalanilor, Ronald Koeman, îl va întânlnii pe jucătorul care l-a criticat dur de-alungul timpului după colaborarea neferictă de la Valencia din sezonul 2007-2008, Joaquin. 

81 de goluri în 645 de meciuria reușit Joaquin în La Liga

Legenda lui Betis încă în activitate la 39 de ani încă încearcă să uite acea experiență: „Nu a fost cea mai frumoasă experiență din cariera mea sportivă. Așa cum spun mereu: trebuie să trăiești cu toate. Nu vreau să vorbesc despre această problemă, pentru că sincer încă mă doare. M-am simțit foarte prost”.

Koeman a petrecut mai puțin de șase luni la Valencia, clubul renunțând rapid la serviciile sale. Acum, la aproximativ 12 ani de la acel episod, Joaquin este nedumerit în legătură cu modul în care Koeman a obținut postul de antrenor la Barcelona, spaniolul afirmând că nu s-ar gândi niciodată să-l angajeze pe olandez dacă ar fi vreodată președinte la Betis: „Nu l-aş aduce nici măcar ca responsabil cu echipamentul!”.

Ronald Koeman, atacat dur de o vedetă din La Liga: „Nu l-aş aduce nici măcar ca responsabil cu echipamentul!”
Joaquin

Din fericire, nu a durat mult colaborarea cu el și am reușit să salvăm anul terminând cât mai demn posibil, deoarece acel sezon a fost foarte complicat din toate punctele de vedere. El nu mă va saluta și nici eu nu o voi face
Joaquin Sanchez Rodriguez, mijlocaș Real Betis

VIDEO. Poveste genială cu Balint și Belodedici: "Suporterii Barcelonei nu știau cine suntem și ne-au aprins țigările!"

Citește mai multe știri din sport:

Novak Djokovic, atacat de Martina Navratilova: „Pune-te pe țesut șaluri, sculptează în lemn, dar fă altceva!”

Dănuț Lupu se ia și de Dan Petrescu: „Ai grijă, dacă vii la națională”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează