INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Dani Alves îi contrează pe Xavi și Laporta: „Hai să fim inteligenți”

Dani Alves (38 de ani), fundașul dreapta de la Barcelona, îl apără într-un interviu pe Ousmane Dembele
Dani Alves (38 de ani), fundașul dreapta de la Barcelona, îl apără într-un interviu pe Ousmane Dembele

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 20:32 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 20:49

Dani Alves (38 de ani), fundașul dreapta de la Barcelona, îl apără într-un interviu pe Ousmane Dembele (24), intrat atât în dizgrația antrenorului Xavi, cât și a președintelui Joan Laporta.

Dani Alves, sacrificat de Barcelona! Motivele din spatele deciziei lui Xavi
FC BARCELONA
Dani Alves, sacrificat de Barcelona! Motivele din spatele deciziei lui Xavi

Atât timp cât Ousmane e la Barcelona, trebuie să-l apărăm. Mai sunt 5 luni și trebuie să profităm că e aici. Trebuie să fii inteligent și să lași orgoliul deoparte. Avem nevoie de toți jucătorii valoroși. 

Încercăm să aducem Barcelona la nivelul la care era în trecut, iar pentru asta avem nevoie de un mediu sănătos și pozitiv. Avem nevoie de armonie în vestiar!”, a declarat Alves pentru Movistar, citat de Mundo Deportivo.

Dembele, „sinistrat” la Barcelona

Barcelona nu a reușit să-l vândă pe francezul Ousmane Dembele în această iarnă, iar jucătorul va rămâne la club până în vară.

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a vorbit despre situația extremei franceze și crede că Dembele are deja o înțelegere cu altă echipă, la care va ajunge în vară, gratis.

Joan Laporta se ia de Ousmane Dembele: „De neînțeles!”

„I-am făcut o ofertă de prelungire foarte bună. Jucătorul a refuzat. A zis la început că nu e vorba de bani, dar ulterior s-a concentrat pe tema economică. Agentul lui nu se spunea nimic, iar asta avea consecințe pentru club. 

Sunt foarte surprins că nu a acceptat propunerea pe care o avea de la un club din Anglia. Nu a vrut. Nu are sens pentru că nu e bine nici pentru el, nici pentru club. Nouă ne-ar fi permis să lucrăm în liniște în perioada de transferuri.

Situația lui Dembele e greu de înțeles. Xavi trebuie să facă o echipă competitivă cu jucătorii care au un viitor aici. Credem că deja are un contract cu alt club. Nouă așa ne-a dat de înțeles. Noi vom proteja interesele clubului”, a declarat azi Joan Laporta, potrivit Marca..

30.000.000 de euroe cota lui Dembele, potrivit transfermarkt

În acest sezon, Dembele a adunat doar 11 meciuri pentru catalani, marcând un gol. Adus în 2017 de la Borussia Dortmund pentru o sumă totală de 140 de milioane de euro, Dembele a dezamăgit la Barcelona. Măcinat de accidentări și probleme extrasportive, francezul a adunat doar 129 de meciuri.

Dembouz a fost lăsat de Xavi în afara lotului în ultimele două meciuri. Ferran Torres, Aubameyang și Adama Traore, noile transferuri ale catalanilor, fac aproape imposibilă prezența lui Ousmane în primul „11” pe viitor.

Nu așteptăm după el. Dacă nu prelungește contractul cu noi, trebuie să-l vindem imediat! Prima dată a spus că vrea să rămână, dar n-a mai semnat
Xavi, pe 19 ianuarie

Real Madrid pierde când el nu e pe teren » Cine e fotbalistul ajuns indispensabil pentru „galactici”

Pique, campanie pentru Barcelona » Cum vrea să-l convingă pe Haaland să o refuze pe Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează