INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Coșmar pentru Barcelona » După Gerard Pique, un alt titular s-a „rupt” grav

Sergi Roberto va lipsi aproximativ două săptămâni // foto: Imago +3   FOTO
Sergi Roberto va lipsi aproximativ două săptămâni // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 13:09 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 14:14

Barcelona a pierdut nu doar punctele în meciul de campionat cu Atletico (scor 0-1), cât și doi dintre titularii din defensivă. Nu doar Gerard Pique (33 de ani) va lipsi o perioadă îndelungată, ci și Sergi Roberto (28).

Fundașul dreapta a suferit o accidentare la coapsă în minutele de final ale partidei de pe „Wanda Metropolitano” și va absenta aproximativ două luni, a anunțat Barcelona printr-un comunicat.

„Testele efectuate asupra lui Sergi Roberto au arătat că acesta are o ruptură la coapsa dreaptă. Timpul aproximativ pentru care va lipsi este de două luni”.

În locul lui Roberto este de așteptat ca Sergino Dest (20 de ani) să fie titularizat. Fundașul dreapta american a fost transferat de Barcelona de la Ajax în cea mai recentă perioadă de mercato, în schimbul sumei de 21 de milioane de euro. 

Probleme și pentru Ousmane Dembele

Antrenorul Ronald Koeman este îngrijorat și de starea lui Ousmane Dembele (23 de ani), care a căzut pe umăr în timpul meciului cu Atletico. Potrivit Marca, francezul a suferit o încordare la nivelul mușchilor umărului și este incert pentru partida cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor.

În schimb, Gerard Pique s-a accidentat grav. Fundașul central a suferit mai multe leziuni la ligamentul încrucișat anterior și la ligamentul colateral medial, care l-ar putea ține pe tușă până la 6 luni.

10 meciuri,1 gol și 2 pase decisive a adunat Sergi Roberto în acest sezon

VIDEO. Rezumatul meciului Barcelona - Dinamo Kiev 2-1

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Cea mai slabă Barcelona din ultimii 25 de ani: „Sezon aruncat la gunoi! Revoluția promisă, o minciună” + Reacția incredibilă a lui Koeman

Un mare jucător al lui Atletico Madrid crede că Griezmann a făcut greșeala carierei: „Aici, era un zeu. La Barcelona, poate fi doar un prinț”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează