INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Un mare jucător al lui Atletico Madrid crede că Griezmann a făcut greșeala carierei: „Aici, era un zeu. La Barcelona, poate fi doar un prinț”

Antoine Griezmann
foto: Guliver/Getty Images
Antoine Griezmann foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 11:35 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 11:44

Paulo Futre a vorbit despre situația lui Antoine Griezmann. Cel mai bun jucător la Atletico Madrid nu-și găsește locul la Barcelona: „Dacă ar fi rămas, ar fi devenit o legendă la Atletico”.

După cinci ani foarte buni la Atletico Madrid, Antoine Griezmann a plecat cu scandal în 2019 la Barcelona, care a plătit clauza sa de reziliere. 120 de milioane de euro. Numai că, într-un an și jumătate, francezul nu și-a găsit locul în echipa catalană. Nici nu înscrie, nici nu influențează prea mult jocul blaugrana. Iar în ultimele luni, mai mult vorbesc apropiații săi, care se plâng că toată această întârziere de adaptare e cauzată de lipsa de comunicare cu Messi.

„Nu există decât Messi, Messi, Messi... 50 de Messi”

Catalunya Radio a vrut să afle părerea lui Paulo Futre despre tot ce i s-a întâmplat campionului mondial. Portughezul, 54 de ani, un nume mare al istoriei "plăpumarilor" (a jucat de două ori la Atletico Madrid: 1987-1993 și 1997-1998), spune că „am înțeles motivul transferului lui Griezmann. A vrut să câștige Liga Campionilor, a vrut să cucerească mai multe trofee și a crezut că îi va fi mai ușor cu Barça. Dar știm toți că, la Barça, nu există decât Messi, Messi, Messi... 50 de Messi. Apoi vin ceilalți. Sezonul trecut, Griezmann a fost al patrulea sau al cincilea cel mai important jucător. Iar dacă Barça câștigă Champions League, toate ziarele îi vor dedica lui Messi coperta”.

„Mă așteptam ca Griezmann să aibă probleme de adaptare”

Pentru Futre, „dacă ar fi rămas, Griezmann ar fi devenit o legendă la Atletico Madrid. Poate mai mare decât mine. Mă așteptam ca el să aibă probleme de adaptare la Barcelona”. Încheind plastic: „Aici, la Atletico, Griezmann era un zeu. La Barcelona, poate fi doar un prinț sau un conte”.

133 de goluria marcat Griezmann în 257 de meciuri jucate la Atletico Madrid

17 goluria înscris francezul în 57 de partide disputate pentru Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Golden Boy! Haaland, ales cel mai bun tânăr al anului în ancheta la care a participat și Gazeta Sporturilor!

Manchester City » Pep Guardiola, despre un eventual transfer al lui Leo Messi: „Doresc ca acest lucru să se întâmple” » Decizia care îl convinge pe argentinian

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
aquadig
aquadig  •  21 Noiembrie 2020, 12:08

Griezmann este genul de fotbalist fara creier. A dat cu piciorul echipei cu cea mai frumoasa masa de suporteri din Spania. La Atleti era rege, iar la catalani e un paharnic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează