CAMPIONATE  ·  BARCELONA - ESPANYOL 2-0

BARCELONA - ESPANYOL 2-0 // VIDEO Controversă după primul gol marcat de Leo Messi cu Espanyol » Decizia care poate afecta cursa pentru Gheata de Aur

Leo Messi // FOTO: Reuters
Leo Messi // FOTO: Reuters

Luni, 01 Aprilie

Barcelona s-a impus sâmbătă în derby-ul cu Espanyol, 2-0, după un meci spectaculos făcut de atacantul argentinian Leo Messi.

Golul de 1-0 naște o controversă. Leo Messi a executat o lovitură liberă de la 18 metri, iar șutul a fost deviat în poartă de Victor Sanchez. Deși arbitrul l-a trecut pe Messi ca marcator, ziarul madrilen Marca l-a notat ca fiind autogol. Disputa pentru gol este importantă în contextul luptei pentru Gheata de Aur, iar Marca este cea care validează golurile marcate în Spania.

„Ținem cont de ce spune arbitrul”

Ziarul catalan Mundo Deportivo a luat legătura cu șefii European Sports Media, organismul format din 14 publicații care oferă Gheata de Aur, pentru a explica situația. Reprezentații ESM au spus că îi vor contacta pe cei de la Marca.

„Respectăm opinia ziarului Marca, cel care decide. Vom vorbi cu cei de acolo pentru a vedea criteriile pentru care au luat această decizie. În Olanda, de exemplu, ținem cont de ce scrie arbitrul”, a spus secretarul general al ESM, Cees van Cuilenborg pentru Mundo Deportivo.

Leo Messi este lider în clasamentul pentru Gheata de Aur, având 30 de goluri și 60 de puncte. Este urmat de Kylian Mbappe (27 de goluri și 54 de puncte) și de Fabio Quagliarella (21 de goluri și 42 de puncte)

5Ghete de Aur are Messi în carieră, un record 

Vezi și:

VIDEO Derapaj ORIBIL al fanilor lui Espanyol după ce Adria Pedrosa a făcut schimb de tricouri cu Messi: „O să-ți rupem capul!”

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21