CAMPIONATE  ·  BARCELONA - ESPANYOL 2-0

BARCELONA - ESPANYOL 2-0 // VIDEO Controversă după primul gol marcat de Leo Messi cu Espanyol » Decizia care poate afecta cursa pentru Gheata de Aur

Leo Messi // FOTO: Reuters
Leo Messi // FOTO: Reuters

Luni, 01 Aprilie

Barcelona s-a impus sâmbătă în derby-ul cu Espanyol, 2-0, după un meci spectaculos făcut de atacantul argentinian Leo Messi.

Golul de 1-0 naște o controversă. Leo Messi a executat o lovitură liberă de la 18 metri, iar șutul a fost deviat în poartă de Victor Sanchez. Deși arbitrul l-a trecut pe Messi ca marcator, ziarul madrilen Marca l-a notat ca fiind autogol. Disputa pentru gol este importantă în contextul luptei pentru Gheata de Aur, iar Marca este cea care validează golurile marcate în Spania.

„Ținem cont de ce spune arbitrul”

Ziarul catalan Mundo Deportivo a luat legătura cu șefii European Sports Media, organismul format din 14 publicații care oferă Gheata de Aur, pentru a explica situația. Reprezentații ESM au spus că îi vor contacta pe cei de la Marca.

„Respectăm opinia ziarului Marca, cel care decide. Vom vorbi cu cei de acolo pentru a vedea criteriile pentru care au luat această decizie. În Olanda, de exemplu, ținem cont de ce scrie arbitrul”, a spus secretarul general al ESM, Cees van Cuilenborg pentru Mundo Deportivo.

Leo Messi este lider în clasamentul pentru Gheata de Aur, având 30 de goluri și 60 de puncte. Este urmat de Kylian Mbappe (27 de goluri și 54 de puncte) și de Fabio Quagliarella (21 de goluri și 42 de puncte)

5Ghete de Aur are Messi în carieră, un record 

Vezi și:

VIDEO Derapaj ORIBIL al fanilor lui Espanyol după ce Adria Pedrosa a făcut schimb de tricouri cu Messi: „O să-ți rupem capul!”Stefania a fost ucisă de sora ei mai mare cu o cruzime de neimaginat. Înjunghiată de aproape 200 de ori, cu urechile tăiate și ochii scoși. E strigător la cer de la ce a pornit totul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
16:00 Tenis, ATP

Turneul din Basel

Digi 2
19:00 Baschet M

CSM CSU Oradea - CSU Sibiu

Digi 3
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Ajax Amsterdam - Chelsea

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Lepizig - Zenit

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Slavia Praga - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Inter - Dortmund

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Genk - Liverpool

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Salzburg - Napoli

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1