INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Barcelona, gol controversat în meciul cu Granada! Arbitrul a trecut cu vederea: „Scandalos”

Hențul lui Sergio Busquets // foto: captură @ DigiSport 1 +12   FOTO
Hențul lui Sergio Busquets // foto: captură @ DigiSport 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 20:20 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 20:43

Barcelona a dus scorul la 2-0 în meciul cu Granada grație unui gol controversat. Lionel Messi (33 de ani) a reușit o „dublă” în prima parte!

Autorul reușitei de 2-0 este Lionel Messi, cu un șut superb de la aproximativ 15 metri de poarta adversă, dar în faza construcției golului s-a strecurat o eroare imensă a arbitrului. Sergio Busquets a lovit mingea venită de la un adversar cu mâna, dar „centralul” Ricardo De Burgos Bengoetxea nu a fluierat, deși se afla la doar câțiva metri de Busquets! În mod surprinzător, nici arbitrul din camera VAR nu a întors faza, astfel că golul lui Messi a fost validat.

+8 FOTO

Reluările TV au arătat clar că mingea a fost lovită cu mâna de Busquets, lucru care l-a scandalizat pe renumitul statistician spaniol Alexis Martín-Tamayo - „Mister Chip”. „Eroare scandaloasă din partea VAR”, a scris acesta pe Twitter.

Controverse și la golul lui Griezmann

Și primul gol al catalanilor a fost controversat. Acesta a fost reușit de Griezmann, care a primit mingea de la Roberto Soldado, atacantul gazdelor. Soldado a lovit mingea venită de la Busquets, care a încercat o pasă filtrantă, dar balonul a ajuns la Griezmann, care se afla în spatele apărării. Arbitrii au considerat că Soldado a avut mingea sub control, astfel că au ignorat dorința gazdelor de a dicta ofsaid.

Lionel Messi, gol din lovitură liberă

Golul de 3-0, reușit cu câteva minute înainte de pauză, a fost superb. Lionel Messi a trimis mingea la firul ierbii, pe lângă zid, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 17 metri de poarta adversă. 

Este doar al doilea gol marcat de Messi din lovitură liberă din ultimele 72 de încercări. Cu această reușită, argentinianul a ajuns la 36 de goluri din lovitură liberă în La Liga, din 402 încercări. O rată a conversiei de 8,96%, potrivit statisticianului Mister Chip.

Messi a ajuns la 11 goluri în acest sezon din La Liga, devenind astfel golgheter solitar. 

+8 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică, dezlănțuit la adresa conducerii după înfrângerea cu Sivasspor: „Nu pot lucra cu persoane care nu mă respectă! Totul e o minciună. O s-o sun pe soţia mea să-mi trimită bani”

Schalke 04 a spart ghinionul și a câștigat un meci în Bundesliga, după 359 de zile! Rezultatul este neverosimil

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1166396726715776
George Dan Ion  •  09 Ianuarie 2021, 21:52

Lasă că vine un Bayern, Juventus sau City si le da cu terenul în cap.. .SPANIOLI (Real sau Barca) hoti prin definiție...mereu au câștigat asa, numai ca a venit VAR ul si le a apus perioada de glorie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează