INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, dezlănțuit la adresa conducerii după înfrângerea cu Sivasspor: „Nu pot lucra cu persoane care nu mă respectă! Totul e o minciună. O s-o sun pe soţia mea să-mi trimită bani”

Marius Șumudică / Sursă foto: Twitter Gaziantep +15   FOTO
Marius Șumudică / Sursă foto: Twitter Gaziantep

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 15:38 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 17:07

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, l-a atacat pe bașkanul clubului, care a mințit că i-a oferit chiar înaintea meciului cu Sivas (1-2) un contract mai mare. „Eu așa nu pot lucra și l-am refuzat!”. 

Marius Șumudică era foarte nervos la finalul meciului pierdut cu Sivas (1-2), însă mai mult decât rezultatul, care a rupt seria de 15 etape fără eșec în Super Lig, l-a înfuriat comunicatul postat de Gaziantep. 

Antrenorul român l-a atacat dur pe președintele clubului: "Facem un campionat mare și aș vrea să punctez un lucru. În ultimele zile au circulat multe știri despre Șumudică pe rețelele sociale că eu aș fi atras de bani și de ofertele din afară. Eu vreau să știe toată Turcia că nu este adevărat. Dacă aș fi urmărit banii, aș fi în altă parte. 

Să afle și lumea din Gaziantep că, înaintea partidei cu Sivas la care eram total concentrat, clubul a apărut cu un comunicat că Șumudică va semna un nou contract pe bani mai mulți bani, lucru fals. Să știe toată Turcia din gura mea c-am avut aseară o întâlnire cu președintele și mi-a propus să ajut clubul reducând salariul cu 10%!".

Șumudică are 600.000 de euro salariu 

Șumi, care fiind suspendat n-a mers la conferința de presă și a dat interviul în afara stadionului, a explicat cum a reacționat la o astfel de jignire: 

"Nu pot accepta așa ceva, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, bașkanul vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta lui și am plecat. Apoi, a venit la mine acasă și mi-a propus să-mi mărească salariul. În total 80.000 de euro în plus de împărțit la tot stafful, de opt persoane. Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro. Cum se poate ca la un club care a fost lider o zi și pe locul 3 până acum să vii cu scăderea contractului cu 10 la sută? 

Aceasta este recompensa pentru succesul meu? Sunt un om onest, vreau să muncesc în Turcia, iubesc țara și o să rămân până la finalul sezonului, însă nu pot lucra cu persoane ce nu mă respectă. Mă tratează de parc-aș retrograda în liga secundă. O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani dacă nu mai are clubul. Totul e o minciună, o insultă".

Sivasspor - Gaziantep 2-1. Șumudică acuză arbitrajul în trei faze! 

Tehnicianul lui Gaziantep s-a plâns că a fost defavorizat și la Sivas: "Nu este o problemă că am pierdut, ci cum am pierdut. Am avut două penaltyuri clare, sută la sută, dar nu ni s-a dat niciunul! Apoi la primul lor gol, a fost fault la centrul terenului și nimeni n-a văzut iar nimic. 

Eu nu vreau decât să fiu arbitrat corect, Sivas nu avea nevoie de ajutorul cuiva". Șumi face referire la faultul asupra lui Özer din minutul 57, când nici VAR nu a intervenit, și la altă fază controversată din final, având dreptate în toate situațiile.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Sivasspor - Gaziantep

+11 FOTO

VIDEO Marius Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește și alte știri despre Marius Șumudică și Gaziantep: 

SIVASSPOR - GAZIANTEP 2-1. Marius Șumudică pierde primul meci după 15 etape! Gaziantep a avut 1-0 în minutul 4 după golul lui Maxim

SIVASSPOR - GAZIANTEP. VIDEO Alex Maxim e de neoprit în Turcia! A marcat un supergol în minutul 4

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
alenb
alenb  •  10 Ianuarie 2021, 01:56
Postat de Alexandru Nica pe 09 Ianuarie 2021, 16:11

Un circar, mereu are subiecte după meciuri, ***. Inventează mereu câte ceva, uitându-ne la statistica meciului, Sivasspor a meritat să câștige. Antrenorii români își dovedesc valorea iar singurele perioade când au făcut scos capul în lumea bună a fotbalului au fost: Ștefan Kovacs și marele Ajax(dublu câștigător al UCL), Boloni la Sporting și Standard, Mircea Lucescu la Inter și Sahtior și poate Rednic la Standard. În rest s-au antrenat numai echipe mici.

Lucescu a mai antrenat Galata si Besiktas, cu care a iesit campion, nu mi se par echipe mici.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Ianuarie 2021, 19:19

E pariurile frate...se transmit semnale....

mosh.gerila...
mosh.gerila...  •  09 Ianuarie 2021, 18:17
Postat de sibelius pe 09 Ianuarie 2021, 18:07

* exceptandu-l

*cu excepția lui

Vezi toate comentariile (20)
Comentează