INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / PRIMERA DIVISION

Barcelona îi premiază pe fanii care cîntă timp de 90 de minute :)

Fanii activi ai Barcelonei, premiaţi de club
Fanii activi ai Barcelonei, premiaţi de club

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 21:35

Cel mai bun club de fotbal din lume la ora actuală, Barcelona, are stratageme interesante şi cînd vine vorba de fanii săi.

Pentru a beneficia de o galerie cît mai numeroasă la meciurile de pe Camp Nou, conducătorii catalani au avut o idee inedită: vor face cinste cu jumătate din biletul la meci fanilor care vor cînta şi vor scanda pe durata întregii partide!

Astfel, echipa lui Pep Guradiola va avea la fiecare meci, în spatele uneia dintre porţile terenului, un grup de fani proprii care îşi vor încuraja formaţia de la primul fluier al meciului pînă la ultimul.

În altă ordine de idei, Barcelona îşi va schimba gazonul de pe Camp Nou între 25 şi 31 iulie, pentru a avea la dispoziţie o suprafaţă proaspătă în stagiunea viitoare. După îndelungi analize, catalanii au optat în cele din urmă pentru un gazon natural, deşi aveau la dispoziţie şi varianta unui teren sintetic.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (10)
gen_mitza
gen_mitza  •  19 August 2011, 22:32

Ii vrei la Steaua ?

sergiu_roman
sergiu_roman  •  02 Iunie 2011, 09:57
Postat de panconeadrian pe 02 Iunie 2011, 05:16

Un mic adevar in aceasta stire exista pentru ca la meciurile Barçei, exceptand meciurile tari din campionat sau liga campionilor, se cam vine ca la teatru. Problema Barcelonei, daca e intradevar o problema pentru o asemenea echipa, este intradevar lipsa incurajarilor fanilor in timpul meciurilor cu echipe mai slab cotate. Si asta pentru ca Barcelona este si echipa miilor de turisti care viziteaza zilnic orasul si care daca vad un anunt ca azi joaca Barça, gata, e hotarat, daca tot viziteaza orasul de ce nu ar intra si la un meci al Barçei. Iar aceea nu sunt suporteri, sunt doar turisti care sunt prea obositi sa mai faca zgomot. Am spus, eceptand meciurile cu miza...

Adevarul este ca Barça nu lasa nimic la voia întâmplarii si nicio masura luata nu este lipsita de argumente stiintifice.Nu numai jucatorii se plafoneaza dupa ce câstiga mai toate trofeele posibile si bani cu nemiluita si fanii îsi pierd din entuziasm,ba mai mult,la un eventual semiesec se pot manifesta critic si apoi pot deveni intoleranti la orice nereusita a echipei favorite,asa ca nici nu are rost sa luam în considerare prostiile aparute în comentarii gen ''dragoste platita''.Este vb. de o stimulare absolut necesara în conditiile date,plus ca si tu ai dreptate în ceea ce priveste povestea cu turistii care vin la meci ca si spectatorii de la teatru.Dar cine nu cunoaste sa viziteze Barça.

nanaimo
nanaimo  •  02 Iunie 2011, 06:54

Barcelona pe teren sintetic...asta-i chiar tare!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează