INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Tensiune imensă la Barcelona! Îl dau afară acum pe Setien? A intervenit și legendarul Rivaldo

Quique Setien, antrenor Barcelona, foto: Guliver/gettyimages
Quique Setien, antrenor Barcelona, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 12:11 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 13:19

LA LIGA. Jucătorii, fanii și o parte din conducerea Barcelonei vor ca antrenorul Setien să fie demis imediat. Inclusiv Rivaldo îi cere lui Bartomeu să ia o decizie rapidă: „Altfel, meciul cu Napoli, din Liga Campionilor, e în pericol”.

Când Messi a spus „totul s-a terminat din ianuarie, nu am mai jucat nimic", se referea în primul rând la Quique Setien, antrenorul de la Barcelona pe care nu îl mai vrea la echipă. Și întreaga echipă îl susține pe căpitan. Toți vor să scape acum de el. 

Chiar dacă președintele Bartomeu a discutat iar cu tehnicianul, dorind se pare să-l păstreze până la sfârșitul sezonului, inclusiv în Champions League, Setien e pe marginea prăpastiei, gata să fie concediat. O parte dintre conducătorii clubului cer demiterea sa imediată.

Rivaldo: „Trebuie să-l schimbe pe Setien acum" 

Asta crede și Rivaldo. Fostul jucător blaugrana spune că Barcelona trebuie să se gândească la destituirea lui Setién înaintea meciului cu Napoli, returul „optimilor" CL (8 august, în tur 1-1 pe „San Paolo"). 

„E mare pericolul de a pierde cu Napoli. Ca fan al Barçei, sunt îngrijorat și cred că toți suporterii au același sentiment. Cu echipa într-o zi slabă, cu psihicul la pământ, fără spectatori și cu italienii demonstrându-și forța, va fi foarte greu"
- Rivaldo potrivit Marca

„Întrebarea este dacă Barcelona va înlocui antrenorul înaintea de Ligă. Președintele Bartomeu trebuie să ia în calcul această variantă. Și jucătorii, și fanii, și jurnaliștii îl critică pe Quique Setién. Trebuie să-l schimbe acum".

„În această vară, Barcelona trebuie să se concentreze în mercato pe readucerea lui Neymar, nu pe transferul lui Lautaro Martinez. Neymar îl va ajuta pe Messi să recreeze acea echipă senzațională din trecut. Și i-ar permite lui Messi să se mai și odihnească" 
- Rivaldo, fost jucător al Barcelonei

Barcelona a trecut iar la izolare din cauza coronavirusului. Meciul cu Napoli, în primejdie! 

Pe 10 iulie, UEFA a decis ca manșa secundă a „optimilor" Ligii Campionilor să se joace așa cum era plănuit, nu pe teren neutru. Dar Barcelona e în pericol să nu poată organiza returul cu Napoli, pe 8 august. 

Din cauza creșterii îngrijorătoare a numărului cazurilor de coronavirus, capitala Cataloniei a intrat din nou în izolare, anunță presa spaniolă. Locuitorilor li s-a spus să stea acasă dacă nu există cazuri de urgență și să evite petrecerile și ieșirile nocturne. În plus, au fost din nou interzise grupurile mai mari de 10 persoane, și în public, și în privat.

Citește și alte știri despre Barcelona:

VIDEO Barcelona și-a prezentat tricoul pentru sezonul viitor » Catalanii, „înapoi” în sezonul 2010/11

Barcelona, raid în Premier League! Catalanii au pus ochii pe două vedete din Anglia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
leutoltean
leutoltean  •  18 Iulie 2020, 13:00

Corect, demiterea imediată și readucerea lui Ernesto Valverde. Pe altcineva oricum nu au. Oricum, dacă printr-o minune trec de Napoli se opresc în sferturi unde îi demolează Bayern.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează