INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Leo Messi a explodat după eșecul cu Osasuna, scor 1-2: „Ăsta e rezumatul perfect al sezonului! Vom pierde și cu Napoli!” » Ce spune despre titlul câștigat de Real Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2020 08:12

Barcelona a pierdut titlul în fața rivalei Real Madrid, iar starul Leo
Messi a spus lucrurilor pe nume imediat după eșecul suferit
aseară cu Osasuna, scor 1-2.

Argentinianul și-a făcut din nou treaba în meciul cu Osasuna, a marcat superb dintr-o lovitură liberă, dar nu a fost suficient.  Leo Messi a fost necruțător după eșec.

Messi: „A fost rezumatul întregului sezon”

„Eu v-am mai spus că dacă vom continua așa nu va fi suficient pentru Liga Campionilor, cum nu a fost de ajuns nici pentru La Liga. Trebuie să schimbăm multe lucruri dacă vrem să realizăm ceva, trebuie să ne facem autocritica, să începem cu noi. Am pierdut titlul din cauza greșelilor noastre, nu pentru că Real Madrid a avut atât de multe reușite, așa cum spun mulți.

Adevărul e că nu am vrut să terminăm în modul ăsta, dar jocul de
azi a fost rezumatul perfect al întregului sezon. Echipa a fost
slabă, fără vlagă. Nu e normal ca adversarii să ne întreacă la
dorință și intensitate. Am pierdut puncte pe care nu ar fi trebuit să
le ratăm. Ăsta e rezumatul întregului an. Vom pierde și meciul cu Napoli dacă ne prezentăm la fel”, a declarat Messi, conform As.

23 de goluria marcat Leo Messi în acest sezon de La Liga. E golgeterul competiției

Messi: „Suntem Barcelona și trebuia să câștigăm tot!”

Întrebat dacă Real Madrid e o campioană meritorie, Messi a răspuns: „Ei și-au făcut treaba, au câștigat toate meciurile după reluarea competiției, dar noi i-am ajutat să ia titlul. Am pierdut puncte pe care nu trebuia să le pierdem. Noi suntem Barcelona și trebuie să câștigăm totul!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Spania:

Zidane, după al 11-lea trofeu la Real Madrid: „Sunt mai fericit decât când am luat Liga Campionilor” » Courtois i-a taxat pe catalani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  19 Iulie 2020, 16:59
Postat de pirucul pe 17 Iulie 2020, 14:30

in 15 ani 9 campionate barca , 3-4 real cam sta este diferenta.

Imi place periodele de timp care si le alez varzelonistio , in ultimii x ani dar excludem anii triplei CL ca nu da bine si bla bla. De cand sunt.fondate Real are 34 de tituri si 13 cl, varza are 26 si.5 cl. Aici.sta diferenta ;)

realcf
realcf  •  17 Iulie 2020, 16:38
Postat de pirucul pe 17 Iulie 2020, 14:31

si totusi messi asa cum este el doar un stangaci , doar cu stangul a facut mai mult decat ronaldo si cu dreptul si cu stangul si cu capul,.

Ce a facut messi in plus de Ronaldo? La cate echipe a avut rezultate?? Cu Argentina ??? Ronaldo a demonstrat la toate echipele de club plus cu Portugalia! Asta insesmna jucator adevarat!

pirucul
pirucul  •  17 Iulie 2020, 14:31
Postat de submarina pe 17 Iulie 2020, 11:16

UEFA a greșit sezonul trecut când a stricat echilibru între Messi și CR7 în privința baloanelor de Aur dându-i al șaselea argentinianului. Ronaldo a fost și este un fotbalist mai complet decât Messi. Ronaldo este adevăratul Nr.1. Să tăiți!

si totusi messi asa cum este el doar un stangaci , doar cu stangul a facut mai mult decat ronaldo si cu dreptul si cu stangul si cu capul,.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează