INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane, după al 11-lea trofeu la Real Madrid: „Sunt mai fericit decât când am luat Liga Campionilor” » Courtois i-a taxat pe catalani

Zidane, după al 11-lea trofeu la Real Madrid +27   FOTO
Zidane, după al 11-lea trofeu la Real Madrid

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 00:50 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 00:54

Real Madrid a câștigat al 34-lea titlul din istorie cu o etapă înainte de final, după 2-1 cu Villarreal.

Antrenorul Zinedine Zidane, 48 de ani, s-a declarat extrem de fericit și mai mulțumit decât în momentele în care a luat Liga cu Real. Jucătorii au taxat comportamentul rivalilor și au remarcat progresul făcut de apărare în acest sezon.

„Am fost ironizat în Catalonia când am spus că vom lua titlul. Trebuia să terminăm campionatul, normal, dar eu aveam încredere în echipa mea. Am demonstrat că o putem face”
Thibaut Courtois, portar Real Madrid

„Da, sunt mai fericit decât când am luat Liga Campionilor. Liga e Liga dar titlul... sunt 38 de meciuri, trebuie să aduni atât de multe puncte...” 
Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid
 
„Suntem foarte fericiți, asta ne-am dorit. Nu câștigaserăm titlul de 3 ani și ne deranja. Am senzația că toți eram porniți să luăm campionatul. Nu am jucat mereu perfect, dar am fost mereu o echipă. Am luat goluri puține și asta înseamnă că ne-am organizat bine. Apărarea a devenit mai bună, iar în față întotdeauna creăm pericol. Meritam titlul” 
Toni Kroos, mijlocaș Real Madrid

+23 FOTO

11trofee are Zidane în 209 meciuri ca antrenor al lui Real Madrid, adică o medie de un trofeu la 19 meciuri. Guardiola a avut la Barcelona 14 trofee în 247 de meciuri, adică o medie de un trofeu la 18 meciuri

VIDEO+FOTO Real Madrid este noua campioană a Spaniei! Al 34-lea titlu, obținut cu o etapă înainte de final

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, veste ȘOC despre noua tulpină Omicron. Ce riscă românii DEJA trecuți prin boală


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează