INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona. Întâlnire de gradul zero! Șefii catalanilor discută cu un om-cheie pentru a-l convinge pe Leo Messi să rămână

Șefii Barcelonei încearcă să-l convingă pe Lionel Messi să rămână +38   FOTO
Șefii Barcelonei încearcă să-l convingă pe Lionel Messi să rămână

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 08:20 / Actualizat luni, 31 august 2020 08:38

Lionel Messi a provocat valuri la Barcelona odată cu decizia de a-i părăsi pe catalani, iar oficialii blaugrana caută disperați soluții pentru a-l convinge pe argentinian să rămână.

Publicația footmercato.net scrie că Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei, l-a convocat la o rundă de discuții pe Jorge Messi, nimeni altul decât tatăl superstarului argentinian. Întâlnirea ar urma să aibă loc miercuri, iar scopul e unul clar: încercarea de a-l convinge pe Leo să rămână pe Camp Nou.

Tentativa oficialilor Barcelonei nu e creditată cu prea multe șanse de reușită de presa spaniolă, care nu mai crede nici ea că Messi mai poate fi întors din drum. Jurnaliștii iberici anticipează deja discursul pe care tatăl lui Messi îl va avea: acesta se va solidariza cu fiul său și le va cere șefilor Barcelonei să-l lase pe Leo să dea curs unei noi experiențe. 

Messi nu s-a prezentat la reunirea Barcelonei

Pentru a mări presiunea de pe umerii oficialilor de la Barcelona, Messi a decis să nu se prezinte astăzi la reunirea echipei, unde fotbaliștii au fost testați pentru coronavirus .Luni după-amiază ar urma să reînceapă antrenamentele și catalanii vor să se asigure că toți jucătorii sunt sănătoși, astfel că i-au convocat la testări. 

Testare de la care Messi a absentat, transmițându-le oficialilor de la Barcelona că nu se mai consideră a fi fotbalistul echipei. „La război cu Barcelona”, a scris Marca despre gestul lui Messi.

Leo Messi, dat ca sigur la Manchester City

Messi ia în calcul o nouă colaborare cu Pep Guardiola, antrenorul alături de care a lucrat la Barcelona între 2008 și 2012. Cei doi ar fi purtat deja o discuție telefonică în acest sens, chiar înainte ca starul argentinian să trimită faxul oficial către conducerea clubului catalan. 

Manchester City pare favorită să îl transfere pe Leo. Cele două părți ar fi început să lucreze la clauzele din contract. 

FOTO. Arc peste timp: imagini de colecție din istoria Barcelonei: 

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

Citește și alte știri despre Barcelona: 

Hristo Stoicikov și-a ales partea în telenovela Messi - Barcelona: „Pătăm numele și imaginea”

Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro a lui Messi, motiv de scandal. Unii spun că nu mai e valabilă, Liga că da

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează