INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - INTER

BARCELONA - INTER // Război pe Camp Nou » Jucătorii îi acuză pe șefii clubului că instigă ziariștii să-i atace! „Fútbol Caos Barcelona”

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2019 10:34

Este război la Barcelona înaintea întâlnirii cu Inter din grupele Ligii Campionilor. Meciul este programat miercuri, de la ora 22:00 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Gerard Piqué (32 de ani) spune că știe tot ce se întâmplă în Catalunya, după ce Mundo Deportivo a dezvăluit ce au făcut jucătorii la club în ultimul timp. 

Ce debut de sezon are Barça! Cu Messi mai mult accidentat, locul 4 în LaLiga, după două înfrângeri și un egal în primele șapte etape. Și o remiză la startul grupelor Champions League. 

Nu doar rezultatele sunt neașteptat de slabe. În Catalunya, e conflict deschis între jucători, conducătorii clubului blaugrana și jurnaliștii locali. O ciocnire pe care cotidianul madrilen Marca o numește „Fútbol Caos Barcelona”. 

„Nu vrem să ne enervăm”

Starurile lui Valverde nu au nicio îndoială că șefii grupării i-au instigat pe editorialiștii de la Mundo Deportivo să-i atace, să-i învinovățească pentru tot ce se întâmplă rău pe Camp Nou.

„Nu vrem să ne enervăm. Ne cunoaștem clubul, știm și care sunt ziarele care au o legătură cu Barcelona, și cine scrie fiecare articol, chiar și când nu apare semnătura”, a afirmat Gerard Piqué, al treilea căpitan, după Messi și Busquets.

Îl discreditează pe Dembélé?! 

Se referea în primul rând la materialul lui Xavier Bosch (MD), care îi pusese la zid pe jucători. 

Le reproșa, printre altele, că îl discreditează pe Ousmane Dembélé pentru a fi readus Neymar, că au provocat demiterea managerului general Pep Segura, că nu se gândesc decât la bani, că îl obligau pe Tito Vilanova să accepte schimbările dorite de ei la echipă, că se operează când vor și că au interzis prezența jurnaliștilor în călătoriile cu lotul catalan. 

El l-ar fi făcut pe De Ligt să renunțe 

Nu a fost tot. După declarația lui Piqué, Lluis Canut a dezvăluit într-un alt articol că tocmai Gerard a fost cel care a împiedicat transferul lui Matthijs de Ligt de la Ajax la Barcelona. 

Piqué și De Ligt și-au petrecut vacanța în Bahamas și stoperul l-ar fi făcut pe olandez să semneze. „Ce coincidență! Tocmai după acea întâlnire, De Ligt și-a schimbat decizia și nu a mai dorit să audă de Barça”.  

Președintele l-a chemat la discuții. Ziariștii au protestat 

Cuvintele lui Gerard Piqué nu au rămas fără ecou. Președintele Josep Maria Bartomeu l-a chemat pe stoperul în vârstă de 32 de ani la discuții pentru a lămuri situația. Iar jurnaliștii catalani au protestat împotriva reacției fotbalistului, cerând respect. 

VIDEO MATCH PREVIEW BARCELONA - INTER

VEZI ȘI:

MAN. UNITED - ARSENAL 1-1 // FOTO+VIDEO Stupefiant! Scandal de arbitraj la Manchester » A dat ofsaid, deși Aubameyang era 3 metri în joc!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează