INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

MAN. UNITED - ARSENAL 1-1 // FOTO+VIDEO Stupefiant! Scandal de arbitraj la Manchester » A dat ofsaid, deși Aubameyang era 3 metri în joc!

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2019 10:13

Arsenal a remizat, scor 1-1, cu Manchester United, în etapa a șaptea din Premier League, iar „tunarii” erau să fie privați de un gol valabil marcat de către Pierre-Emerick Aubameyang (30 de ani).

Asistentul Steve Ledger, deși excelent plasat, a ridicat steagul. Inițial, arbitrul Kevin Friend a anulat golul lui Auba, dar amândoi au fost salvați de VAR, care a validat reușita „tunarului”. 

„De aceea există VAR. Imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă golul ar fi fost anulat pentru ofsaid, când atacantul era la kilometri în joc". 

Michael Owen, fostul golgeter al lui Liverpool, a privit cu uimire reacția asistentului Steve Ledger, în minutul 58. 

Saka a profitat de eroarea lui Tuanzebe, pasându-i lui Aubameyang și lăsându-l singur cu portarul. O finalizare elegantă, pe lângă De Gea. Era 1-1. Nu și pentru Ledger, care era cu steagul sus, avertizându-l pe "centralul" Kevin Friend că fusese ofsaid. 

Ofsaid? Ce ofsaid? Auba era în poziție corectă. Nu centimetri, ci metri! 3,3 metri în joc, au calculat englezii. Maguire a făcut tardiv pasul înainte. 

Friend a refuzat inițial golul, dar a intervenit Video Assistant Referee. Și l-a lămurit pe arbitru că reușita trebuie validată. 1-1, cum s-a și terminat.

MAN. UNITED - ARSENAL 1-1 // FOTO+VIDEO Stupefiant! Scandal de arbitraj la Manchester » A dat ofsaid, deși Aubameyang era 3 metri în joc!

„Eram sigur că nu fusese ofsaid și am fost surprins când am auzit fluierul arbitrului. Nu poți să mai sărbătorești, dar bucuria golului rămâne” - Pierre-Emerick Aubameyang, atacant Arsenal 

„Cum de poate vedea cineva ofsaid când totul se întâmplă chiar în fața lui și nimeni nu-i stă în cale?” - Cesc Fàbregas, mijlocaș Monaco 

„Acela nu a fost ofsaid, dar am avut un penalty refuzat la hențul lui Kolašinac. Dacă arbitrul nu dă nimic, nu se mai întoarce meciul” - Ole Gunnar Solskjær, manager Man. United

Man. United, cel mai prost start din ultimii 30 de ani: „Are nevoie de un miliard ca să fie la nivelul lui Liverpool și City!” 

Fiecare meci al lui Manchester e un chin. Și pentru managerul Solskjær, dar mai ales pentru fanii "diavolilor". În primele șapte etape, United nu a obținut decât 9 puncte! Cel mai slab start in Premier League din ultimele trei decenii. Este la jumătatea clasamentului. Locul 10, la 12 puncte în spatele liderului Liverpool. Chris Sutton, fostul atacant al lui Blackburn și Celtic, acum analist de televiziune, crede că „Manchester trebuie să investească un miliard în transferuri pentru a fi la nivelul lui Liverpool și City”. Iar Harry Redknapp, ex-managerul lui Tottenham, afirmă că "e cel mai slab United din toate timpurile”.  

Fanii lui Arsenal își atacă violent propriul căpitan: "E un laș, o glumă. S-a ferit ca să nu-l lovească mingea în față și am luat gol" 

Ultimul minut al primei reprize nu a fost bun pentru Arsenal. McTominay a șutat de la marginea careului, Xhaka s-a lăsat în jos și mingea s-a dus direct sub transversală. Era 1-0 pentru United, un gol care i-a înfuriat pe fanii „tunarilor”.  

Și-au atacat propriul căpitan pentru gestul său, criticându-l mânioși pe rețelele de socializare. „Xhaka e un laș. Căpitanul care se ferește ca să nu fie lovit de minge. O rușine”, a postat un suporter. „Xhaka e o glumă. Veriga noastră slabă”, a adăugat altul.  

Jamie Carragher, ex-fundașul lui Liverpool, acum analist la Sky Sports, a afirmat: „Pot să înțeleg că nu vrei să fi izbit în față. Totuși, să pui mâinile la spate și să lași capul jos nu cred că este cea mai bună metodă de a te apăra”.

MAN. UNITED - ARSENAL 1-1 // FOTO+VIDEO Stupefiant! Scandal de arbitraj la Manchester » A dat ofsaid, deși Aubameyang era 3 metri în joc!

VIDEO // Rezumatul meciului Man. United - Arsenal

VEZI ȘI:

GAZIANTEP - GOZTEPE 1-1 // VIDEO Final dramatic pentru echipa lui Șumudică » A ratat șansa de a trece pe locul 2 în ultimele minute, deși a jucat cu un om în plus aproape o repriză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
jaleimensa
jaleimensa  •  01 Octombrie 2019, 11:24

Foarte slabe ambele echipe. United a cheltuit spre 1 miliard de euro in ultimii 5-6 ani si nu leaga doua pase.

cneius
cneius  •  01 Octombrie 2019, 10:58

"„tunarii” au fost privați de un gol valabil ", apoi "VAR a validat reușita „tunarului”" ???????????????

whiteredarad
whiteredarad  •  01 Octombrie 2019, 10:28

Asa este, nu era offside, dar de ce nu spuneti si faptul ca la 1-0 pentru Man U a fost un hent clarisim in careul tunarilor....la care arbitrul NU A VRUT sa ceara VAR ! Abiminabul, la 2-0 altcumva era !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează