INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Moment tensionat la Barcelona » Președintele Laporta a jignit un fan: „Fiu de c***ă!”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 12:43 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 13:40

Rezultatele slabe pe care Barcelona le înregistrează îi fac pe fani să fie tot mai nemulțumiți.

La finalul meciului dintre Osasuna și Barcelona, terminat 2-2, președintele catalanilor, Joan Laporta, a fost protagonistul unui moment tensionat.

A avut loc tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League: Barcelona - Napoli, Borussia - Rangers » Ce meciuri sunt în Conference League
TRAGERE LA SORȚI
A avut loc tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League: Barcelona - Napoli, Borussia - Rangers » Ce meciuri sunt în Conference League

Joan Laporta, jigniri cu un fan al Barcelonei

În timp ce Laporta și alți conducători ai clubului au plecat de la stadion, un fan l-a apostrofat pe președintele echipei. Acesta i-a strigat „hoțule” în repetate rânduri. La început, oficialul catalan l-a ignorat, dar acesta nu s-a mai putut abține și a avut un derapaj, jignindu-l pe fan și spunându-i „fiu de c***ă”.

Ulterior, Laporta s-a salutat cu alți fani, a discutat cu ei și s-a urcat în mașina cu care a plecat de la stadion.

Barcelona vrea 3 jucători de la Chelsea: Azpilicueta, Rudiger și Pulisic

 Barcelona pregătește schimbări importante la nivelul echipei, iar în atenția catalanilor sunt 3 jucători de la Chelsea: Azpilicueta, Rudiger și Pulisic.

Xavi vrea să întărească defensiva, iar pe lista lui sunt spaniolul Cesar Azpilicueta (fundaș dreapta, 32 de ani) și neamțul Antonio Rudiger (fundaș central, 28 de ani).  Cei doi își termină contractul la finalul sezonului, iar Barcelona vrea să-i aducă gratis, anunță Mundo Deportivo, ziarul de casă al formației blaugrana. În timp ce discută cu Manchester City pentru transferul lui Ferran Torres, pe care englezii vor 40 de milioane de euro, șefii Barcelonei se interesează și de Christian Pulisic, dorit sub formă de împrumut.

Extrema americană de 23 de ani și-a pierdut în acest sezon locul de titular în echipa lui Thomas Tuchel, din cauza unei accidentări la gleznă. Pulisic a bifat doar 10 partide până acum, iar spaniolii scriu că nu ar refuza să joace la Barcelona în partea a doua a sezonului.

VIDEO Barcelona pierde puncte în La Liga: 2-2 cu Osasuna

Citește și:

Alarmă la United! Suedezului Lindelof i s-a făcut rău pe teren » La fel ca în cazul Aguero

Inter, noul lider din Serie A » Echipa lui Simone Inzaghi, unică în Top 5 campionate din Europa!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
toss
toss  •  13 Decembrie 2021, 16:55

Ce credeau ca urmeaza....lapte si miere din partea fanilor? Uite asa se indeparteaza fanii de echipa, dupa meciuri din astea, cu echipe pe care in trecut la bateai la 0.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează