INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO + FOTO Barcelona, victorie la primul meci fără Messi! Catalanii au făcut scor în meciul cu Juventus » Trei jucători au fost huiduiți de fani

FOTO: Imago +42   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 07:37 / Actualizat luni, 09 august 2021 08:04

În ziua în care Leo Messi a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre plecarea de la echipă, Barcelona a jucat ultimul meci amical, câștigând cu 3-0 partida cu Juventus, din Trofeul Gamper.

Barcelona joacă pe 15 august primul meci oficial al noului sezon, cu Real Sociedad (ora 21:00), iar duminică seară a disputat o partidă amicală cu Juventus, în Trofeul Gamper, pe care a câștigat-o cu 3-0.

Barcelona, victorie în amicalul cu Juventus

Cu Depay pe teren, Barcelona a început tare, iar atacantul olandez a deschis scorul în minutul 3. După o neatenție în defensiva lui Juventus, Depay a scăpat singur cu Szczesny și l-a învins cu un șut de la 10 metri.

Juventus a încercat să revină în joc și a avut două ocazii importante, prin Morata și Cristiano Ronaldo, dar Neto a intervenit excelent de fiecare dată.

+38 FOTO

După pauză, tot Barcelona a punctat. Danezul Martin Braithwaite a marcat cu capul, din careu, în minutul 57, în timp Riqui Puig a stabilit scorul final, în minutul 90+2, cu un șut din afara careului.

Jucătorii Barcelonei, huiduiți de fani

Catalanii au prezentat fanilor lotul de jucători pentru noul sezon, iar unii dintre ei au avut parte de huiduieli. Potrivit Marca, Samuel Umiti, Gerard Pique și Miralem Pjanic au fost țintele preferate ale fanilor nemulțumiți.

Este o situație foarte complicată. Lumea are dreptul să fie nemulțumită. Înțeleg ca fanii să-și exprime nemulțumirile, dar aș spune că trebuie să rămânem uniți. Huiduielile nu ajută, chiar dacă lumea e dezamăgită 
– Gerard Pique 

VIDEO Rezumatul meciului Barcelona - Juventus 3-0

Barcelona – Juventus, echipe de start

Barcelona: Neto – Dest, Araujo, Pique, Jordi Alba – S.Roberto, Busquets – Demir, Griezmann, Depay – Braithwaite
Au mai jucat: Emerson, Balde, Umtiti, Raman, Nico, Collado, Puig
Rezerve neutilizate: Pena, Coutinho, Pjanic, Pjanic
Antrenor: Ronald Koeman

Juventus: Szczesny – De Sciglio, De Ligt, Rugani, Alex Sandro – Cuadrado, Bentancur, Ramsey, Bernardeschi – Morata, Cristiano Ronaldo
Au mai jucat: Perin, Ranocchia, Pellergrini, McKennie, Marques, Kulusevski, De Winter, Danilo, Chiesa, Chellini, Bonucci
Rezerve neutilizate: Pinsoglio
Antrenor: Massimiliano Allegri

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Leo Messi a spus totul despre plecarea de la Barcelona: „Mi-a redus salariul cu 50%. Am ajuns la un acord, dar nu s-a putut din cauza Ligii”

Messi recunoaște negocierile cu PSG: „E o posibilitate!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
muzzi
muzzi  •  09 August 2021, 09:23

joaca mai bine Barca fara Mezzi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează