INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FC Barcelona și-a rezolvat problemele! Jucătorul a fost înregistrat într-un final la liga spaniolă

FC Barcelona a fost un club activ pe piața transferurilor în această vară
FC Barcelona a fost un club activ pe piața transferurilor în această vară

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 18:52 / Actualizat vineri, 26 august 2022 23:03

FC Barcelona a fost un club activ pe piața transferurilor în această vară. 

De pe Camp Nou au plecat jucători precum Sergio Aguero (retras din activitate din cauza unor probleme cardiace), Clement Lenglet (împrumutat la Tottenham Hotspur), Trincao (împrumutat la Sporting Lisabona), Oscar Mingueza (vândut la Celta Vigo), Riqui Puig (plecat liber de contract la LA Galaxy), Neto (liber de contract la Bournemouth), Nico (împrumutat la Valencia), Alex Collado (împrumutat la Elche) și Samuel Umtiti (împrumutat la Lecce).

Grupele Champions League 2022/2023 » Dueluri-șoc: Bayern - Barcelona și PSG - Juventus!
GRUPE
Grupele Champions League 2022/2023 » Dueluri-șoc: Bayern - Barcelona și PSG - Juventus!

În Catalonia au ajuns fotbaliști cu nume, precum Andreas Christensen, Franck Kessie, Raphinha, Jules Kounde sau Robert Lewandowski.

Jules Kounde, înregistrat în cele din urmă la liga spaniolă

Deși catalanii au perfectat aceste transferuri, nu toți jucătorii au fost înregistrați, pentru a putea juca în La Liga.

Dacă Raphinha, Robert Lewandowski, Andreas Christensen sau Franck Kessie au fost înregistrați înainte de jucarea primei etape din La Liga, câștigată de Barcelona cu scorul de 4-1 pe terenul lui Real Sociedad, nu la fel s-a întâmplat și în cazul lui Jules Kounde.

Conducerea formației blaugrana a renunțat la mai multe bonusuri din contractele jucătorilor pentru a-l putea înregistra pe fundașul adus de la Sevilla, notează site-ul The Athletic. 

Astfel, Kounde va fi în lotul Barcelonei în etapa a treia din campionatul spaniol, când catalanii primesc vizita lui Real Valladolid. Echipa antrenată de legendarul Xavi Hernandez a avut probleme și cu înregistrarea celorlalți jucători aduși în această vară, din cauza situației economice incerte și a plafonului salarial impus de La Liga.

Au fost găsite soluții pentru ca noile contracte ale lui Ousmane Dembele și Sergi Roberto să fie de asemenea înregistrate.

Kounde, transfer de 50 de milioane de euro

FC Barcelona i-a plătit Sevillei suma de 50 de milioane de euro în schimbul internaționalului francez.

Kounde a ajuns în Spania în iulie 2019, când Sevilla îi plătea lui Girondins de Bordeaux suma de 35 de milioane de euro.

În tricoul formației de pe Ramon Sanchez Pizjuan a adunat 133 de apariții și a marcat 9 goluri.În 2020 a câștigat UEFA Europa League alături de echipa andaluză, după 3-2 în finală cu Inter Milano.

Fundașul a debutat în iunie 2021 pentru naționala Franței, îmbrăcând tricoul „cocoșului galic” de 11 ori. A făcut parte din lotul ce cucerea în 2021 Liga Națiunilor.Este cotat la 60 de milioane de euro de Transfermarkt.com.

Vestea momentului în Spania! Noua cucerire a lui Pique ar fi însărcinată
BARCELONA
Vestea momentului în Spania! Noua cucerire a lui Pique ar fi însărcinată
E război! Gestul surprins de catalani la Oliver Kahn: „Își bate joc de Barcelona”
BARCELONA VS BAYERN
E război! Gestul surprins de catalani la Oliver Kahn: „Își bate joc de Barcelona”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează