INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA VS BAYERN

E război! Gestul surprins de catalani la Oliver Kahn: „Își bate joc de Barcelona”

Oliver Kahn, oficialul lui Bayern Munchen, foto: Imago
Oliver Kahn, oficialul lui Bayern Munchen, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2022 09:24 / Actualizat vineri, 26 august 2022 09:24

La repartizarea Barcelonei în gupa lui Bayern, directorul executiv al munchenezilor, Oliver Kahn, a schițat un zâmbet pe care ziarul catalan Sport l-a interpretat drept o jignire la adresa formației blaugrana.

Revederea Barcelonei cu Bayern, decisă joi seară, la tragerea la sorți a grupelor Ligii, le-a picat greu spaniolilor, la stomac. Cel mai greu, jurnaliștilor de la Sport, cotidianul de casă al catalanilor. 

La repartizarea formației blaugrana în grupa campioanei Germaniei, ei au sesizat zâmbetul schițat de directorul executiv al munchenezilor, Oliver Kahn, și l-au interpretat drept o jignire. Au titrat "Kahn își bate joc de Barcelona!", iar în text au detaliat: 

Mutarea care l-a lăsat mască pe Gigi Becali! Laude pentru Nicolae Dică: „Ce a făcut a fost genial!”
VIKING - FCSB 1-3 (3-4 la general)
Mutarea care l-a lăsat mască pe Gigi Becali! Laude pentru Nicolae Dică: „Ce a făcut a fost genial!”

„Oliver Kahn nu și-a putut stăpâni încântarea când a văzut că e Bayern - Barcelona”

„El nu și-a putut stăpâni încântarea când a văzut că Bayern o va înfrunta pe Barça în faza grupelor. Managerul german a fost surprins de camerele de luat vederi cu un rânjet uriaș pe față. A fost o reacție neobișnuită a unui conducător aflat la o tragere unde respectul pentru adversari ar trebui să fie de la sine înțeles". 

Fostul mare portar al bavarezilor a fost și cel care s-a opus vehement, în această vară, plecării lui Robert Lewandowski la echipa catalană. Kahn a cedat abia după ce președintele Joan Laporta a acceptat să plătească 45 de milioane de euro, plus alte 5 în funcție de performanțe, în schimbul superatacantului polonez. 

Ibericii n-au uitat nici ultimele eșecuri suferite de roș-albaștri în fața gigantului bavarez. 

„Barcelona a dat peste adversarul pe care toată lumea și-ar fi dorit să-l evite. Campioana Germaniei a învins-o de fiecare dată în ultimele trei întâlniri, printre care și acel dureros 2-8 din august 2020. Unde mai pui că a pornit ca un tăvălug în noul sezon. A câștigat toate meciurile și a marcat 15 goluri!", a semnalat cotidianul madrilen Marca, în timp ce Mundo Deportivo a remarcat: „Ghinion pentru Barça, dar bine măcar că Lewandowski este acum de partea noastră".

14 goluria încasat Barcelona de la Bayern în ultimele 3 întâlniri directe, toate disputate în Liga Campionilor

Citește și: 

Magica FCSB! 15 imagini de excepție surprinse de GSP după calificarea în grupele Conference League: petrecerea a început pe gazon

Pe cine a remarcat Dragomir după calificarea de excepție reușită de FCSB: „M-au impresionat” + O alegere-surpriză: „O să râdeți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
polistul68
polistul68  •  26 August 2022, 22:52

Clar nu va mai fi 8-2....ca si barca a crescut, si Bayern a mai slabit...dar, calculul hartiei spune ca i bat lejer nemtii..oricum, va fi Interesant...Xavi face treaba buna, echipa joaca altceva fata anul trecut...Bayern, se axeaza tot mai mult pe "nemti" de culoare, ceea ce duce implicat la pierderea celui mai important atuu...spiritul lui Bayern...Gnabry sau Sane nu vor avea niciodata determinarea lui Muller...sau a lui Kimich.

therealreddog33
therealreddog33  •  26 August 2022, 14:39
Postat de enigmaticul pe 26 August 2022, 10:02

*** crede că este aceeași echipă din sezonul trecut!! În niciun caz nu se va mai repeta povestea sezonului trecut! Dacă li se pare că sunt atât de buni, de ce nu au câștigat UCL-ul ??

Nu, este de fapt mai bună ca anul trecut;). La cum arată și joacă Bayern actual, cred ca Barca va lua iar de la 5 în sus. Și deși nu îmi place Bayern, la câte mânarii financiare a făcut Barca anul ăsta, chiar m-as bucura sa ii încalțe germanii...

mr90
mr90  •  26 August 2022, 14:26

In ziua de azi nu mai ai voie nici sa zimbesti! E bine ca meciul nu e eliminatoriu,

Vezi toate comentariile (7)
Comentează