INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Marc Cucurella, răscumpărat de Barcelona de la Eibar! În plină telenovelă Neymar, Barça se orientează către jucătorii formați de La Masia

FOTO: GettyImages // Marc Cucurella (stânga), la Eibar
FOTO: GettyImages // Marc Cucurella (stânga), la Eibar

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 17:57

Marc Cucurella (20 de ani), fundaș format de către Barcelona, a fost răscumpărat de către clubul catalan, după împrumutul la Eibar.

După transferul jucătorilor Antoine Griezmann (28 de ani, atacant), Neto (29 de ani, portar) și Frenkie De Jong (22 de ani, mijlocaș), Barcelona l-a readus pe Camp Nou pe tânărul fundaș stânga, Marc Cucurella.

Anul trecut, Barcelona l-a cedat cu Cucurella la Eibar, cu opțiunea de a fi transferat definitiv pentru 2 milioane de euro, iar înțelegerea a inclus și o clauză de răscumpărare de 4 milioane de euro. Fotbalistul se va prezenta miercuri sub comanda lui Ernesto Valverde.

În această vară, conducerea lui Eibar l-a achiziționat pe tânărul spaniol, achitând cele două milioane de euro, dar Barcelona s-a răzgândit și a activat clauza de răscumpărare. Cucurella va merge alături de colegii de la Barca în turneul din Asia.

31 de meciuri a marcat Marc Cucurella pentru Eibar în sezonul trecut de La Liga, reușind să marcheze și un gol

10.000.000 €este cota de piață a lui Marc Cucurella, potrivit Transfermarkt

Catalanii încă discută și revenirea lui Neymar (27 de ani) la echipă, dar „telenovela” nu a luat sfârșit. Francezii nu sunt mulțumiți de oferta financiară a catalanilor și situația brazilianului rămâne una complicată.

O altă țintă a Barcelonei, Matthijs de Ligt (19 ani) s-a orientat către Juventus și în următoarele zile va semna un contract cu torinezii.

VEZI ȘI:

Barcelona are o nouă țintă: Junior Firpo » Are o clauză de 50 de milioane de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează