INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona l-a ratat pe Rodrigo. Dar vrea căpitanul care a eliminat-o pe Real Madrid din Liga Campionilor!

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 10:44

Barcelona nu s-a înțeles cu Valencia pentru atacantul său Rodrigo. Negociază acum pentru sârbul Tadici, jucătorul lui Ajax Amsterdam. 

Într-un sezon în care nu l-a putut readuce pe Neymar, nereușind nici să-l convingă pe Xavi să preia echipa după ruptura de Valverde, Barcelona a mai eșuat o dată în mercato. L-a vrut pe Rodrigo pentru a acoperi golul lăsat de accidentarea lui Suárez și nu l-a putut aduce. Îl voia doar împrumut până în vară, fără obligație de cumpărare, dar Valencia a rămas inflexibilă: 60 de milioane transfer definitiv sau nimic. Și, la sfârșitul tratativelor, răspunsul a fost negativ din partea ambelor părți.

Dusan Tadici pentru Barcelona: și golgeter, și pasator

Fără atacant central în absența golgeterului uruguayan, clubul catalan a trecut la a doua opțiune. Una la fel de bună însă. Sârbul Dusan Tadici. Un atacant în vârstă de 31 de ani care poate evolua excelent și ca aripă, și ca vârf fals, mai ales ca vârf fals în ultima vreme, post pe care apare deseori la Ajax. 

Căpitanul „lăncierilor”, decisiv sezonul trecut în surprinzătoarea campanie europeană, atât de aproape de finala Champions League. Un goleador, dar și un pasator performant, cu gol și două assisturi la 4-1 împotriva Realului pe Santiago Bernabeu.

Barcelona l-a ratat pe Rodrigo. Dar vrea căpitanul care a eliminat-o pe Real Madrid din Liga Campionilor!

Tadici are cotă de 25 de milioane 

Tadici are contract până în iunie 2023, dar prețul său nu poate fi la fel de ridicat ca al lui Rodrigo. Cota sa actuală este de 25 de milioane de euro, cu zece mai mult față de prețul plătit de Ajax în vara lui 2018, când l-a adus de la Southampton.

Primul răspuns: „Nu"

Potrivit De Telegraaf, prima reacție a lui Marc Overmars, directorul sportiv al „lăncierilor”, a fost „Nu”. Refuz la împrumut, refuz la transfer definitiv. Însă cel mai popular ziar olandez simte că Tadici și impresarul său, Milos Malenovici, nu vor ceda fără luptă la șansa de a juca pe "Camp Nou" alături de Messi. 

12 goluriși 21 de assisturi are Tadici în acest sezon la Ajax în toate competițiile; stagiunea trecută, a avut 38 de goluri și 24 de pase decisive

89 de meciuria jucat sârbul Tadici la Amsterdam într-un an și jumătate în toate competițiile (56 în 2018-2019 și 33 în 2019-2020)

Citește și:

VIDEO+FOTO AC Milan și Inter, contre pentru San Siro! Cluburile vor un stadion nou, Primăria ezită să dărâme arena

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  29 Ianuarie 2020, 11:39
Postat de Lucui Buza pe 29 Ianuarie 2020, 11:31

cuuuum ?nu-l ia pe Ianis????!!!!

Pe Mbappe Coman vor sa il transfere dar nu se inteleg cu Becali...ei oferta 70 de milioane, Becali vrea 100 :))))

424304911346092
Lucui Buza  •  29 Ianuarie 2020, 11:31

cuuuum ?nu-l ia pe Ianis????!!!!

magic4ever
magic4ever  •  29 Ianuarie 2020, 11:31

Tadic este super fotbalist, dar Ajax nu il vinde fara 25-30 de milioane pentru ca este cel mai bun jucator al echipei chiar daca are 31 de ani si risca sa piarda campionatul sau sa iasa repede din EL...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează