INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Șefii Barcelonei se grăbesc să semneze cu noua perlă a clubului » Real Madrid stă la pândă

Yamine Lamal // FOTO: Imago
Yamine Lamal // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 10:32 / Actualizat luni, 01 mai 2023 12:11

După ce a debutat la echipa de seniori a Barcelonei la doar 15 ani și 290 de zile, Lamine Yamal se pregătește acum să semneze contractul de jucător profesionist.

Extrema dreapta, crescută la academia Barcelonei, va trebui să semneze în vară un contract de profesionist, iar conducerea clubului lucrează din greu pentru a parafa înțelegerea.

Real Madrid, atentă la Lamine Yamal, noua perlă a Barcelonei

Mundo Deportivo scrie că internaționalul spanioli de juniori a semnat recent un contract cu renumitul Jorge Mendes, iar acesta discută cu șefii Barcelonei pentru a semna noul contract. Conducătorii catalani consideră că sunt foarte aproape de un acord, dovadă fiind faptul că Xavi a decis să mizeze pe el în ultimele minute ale partidei cu Real Betis.

Presa din Spania scrie că Barcelona se grăbește să semneze contractul pentru că mai multe cluburi s-au arătat deja interesate de adolescent. Printre ele s-ar număra și rivala Real Madrid, care ar sta la pândă în cazul în care Lamal nu va continua pe Camp Nou.

Xavi: „Lamine Yamal poate marca o eră la Barcelona” 

La finalul meciului, Xavi l-a lăudat pe tânărul mijlocaș. „I-am spus să încerce lucruri pe teren și a făcut-o. E special. Chiar putea marca împotriva lui Betis, dar portarul Rui Silva s-a opus. A jucat cu încredere și a arătat de ce e capabil. 

N-are frică și e extrem de talentat. Câteva dintre pasele lui în treimea finală au fost foarte bune.  E dificil să găsești un fotbalist ca el, nu arată de 15 ani, e foarte matur, e gata să joace și se antrenează excelent. Poate marca o eră la acest club”, a declarat Xavi.

Lamine e diferit, ca Pedri, dar îmi amintește de Iniesta. Pentru vârsta lui nu-i este frică de nimic, are o obrăznicie specială în sens fotbalistic. Se antrenează extraordinar și n-am mai văzut pe nimeni așa acum la academie. 

- Xavi

Topul celor mai tineri debutanți din istoria La Liga:

  • Luka Romero - 15 ani și 219 zile
  • Sansón - 15 ani și 255 zile
  • Irastorza - 15 ani și 288 zile
  • Óscar Ramón - 15 și 289 zile
  • Lamine Yamal - 15 și 290 zile

VIDEO Rezumatul meciului Barcelona - Real Betis

Citește și: 

Luciano Spalletti nu se alarmează că Napoli nu a cucerit azi titlul: „Doar prelungim sărbătoarea”

PSG, învinsă acasă de Lorient » Lupta la titlu în Ligue 1 s-a aprins, cu 5 etape înainte de final

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează