INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - LEVANTE 3-0

FOTO Barcelona - Levante 3-0 » Premieră în mandatul lui Koeman + Ansu Fati, gol după 322 de zile de pauză

Barcelona a învins-o pe Levante, scor 3-0, într-un duel contând pentru runda #7 din La Liga. +7   FOTO
Barcelona a învins-o pe Levante, scor 3-0, într-un duel contând pentru runda #7 din La Liga.

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 19:11 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 19:14

Barcelona a învins-o pe Levante, scor 3-0, într-un duel contând pentru runda #7 din La Liga.

Programul campionatului din La Liga

Memphis Depay a deschis scorul în minutul 6, după un penalty obținut tot de el. Catalanii au continuat să forțeze, iar Luuk de Jong a izbutit prima sa reușită de la transfer. Din pasa lui Dest, olandezul l-a executat pe Aitor Fernandez din apropierea punctului cu var (14).

Conform specialiștilor de la OptaJoe, e prima dată în mandatul lui Koeman (suspendat pentru acest duel) când Barcelona marchează de două ori în primul sfert de oră. 

+3 FOTO

În minutul 81, Ansu Fati a intrat pe teren după 322 de zile, timp în care a fost chinuit de accidentări. În prelungiri, noul „decar” al Barcelonei a marcat cu un șut din marginea careului.

Barcelona câștigă astfel primul meci după două remize în La Liga și urcă momentan pe 5. Levante rămâne deasupra liniei de retrogradare - poziția a 17-a.

Barcelona - Levante 3-0

  • Au marcat: Depay 6 - pen., Luuk de Jong 14, Fati 90+1

Barcelona - Levante: echipele de start

Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Pique, Garcia, Dest - Nico, Busquets, Gavi - Coutinho, Luuk de Jong, Depay
Antrenor: Ronald Koeman

Levante: Fernandez - Miramon, Postigo, Mustafi, Clerc - Melero, Radoja, Pepelu - De Frutos, Marti, Gomez 
Antrenor: Paco Lopez

La fel ca Pep! Cine îi poate lua locul lui Ronald Koeman la Barcelona

Următorul antrenor al Barcelonei va fi aproape sigur Xavi, după ce Koeman va fi concediat. Președintele Laporta l-a numit și pe Guardiola, în 2008, deși nu l-a vrut inițial. Nici Xavi nu era favoritul lui, dar a fost convins de cei din jur că legenda blaugrana poate fi un nou Pep.

De la o competiție la alta, de la un meci la altul, de la o zi la alta, situația e tot mai îngrijorătoare în Catalunya. Deși, oficial, batavul e încă susținut la club, „nimeni nu mai crede în Koeman”, susține AS. Potrivit Mundo Deportivo, Xavi Hernandez ar fi gata să accepte oferta lui Joan Laporta. Nu mai are la Al-Sadd clauza potrivit căreia poate pleca oricând la Barcelona, dar qatarienii nu s-ar opune.

Ce e mai important, președintele Laporta a fost convins de cei din jurul său că Xavi ar fi o alegere foarte bună, susține Mundo Deportivo. Inițial, nu îl voia pe fostul campion mondial și european. Roberto Martínez, 48 de ani, catalanul selecționer al Belgiei, era favoritul său, însă acesta nu va părăsi în această toamnă naționala „dracilor roșii”. Vrea să fie lângă echipă în Final Four-ul Ligii Națiunilor (6-10 octombrie). Și n-ar rata nici Mondialul din Qatar, în 2022.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

CONCACAF a reacționat după ce vicepreședintele Surinamului a jucat într-un meci oficial! Măsuri dure luate împotriva lui și a cluburilor

Lucescu continuă războiul cu Șahtior: „Am devenit imun la săgețile trase în mine. Duceți-vă la Donețk să vedeți Aleea Stelelor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează