INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA // Lionel Messi, dezvăluiri despre tratamentul cu hormoni de creștere: „A fost șocant pentru părinții mei”

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 18:05

Lionel Messi (32 de ani) nu ascunde faptul că a urmat un tratament cu hormoni de creștere făcut în perioada când era copil. Căpitanul Barcelonei și al Argentinei a vorbit la TyC Sports despre acest subiect. 

Totul a început când aveam 11-12 ani. A fost șocant pentru părinții mei, dar esențial pentru viitorul meu", a declarat atacantul în vârstă de 32 de ani în interviul pentru televiziunea de la Buenos Aires.

„Nu a fost ușor, dar întotdeauna am controlat totul. O cutie de mici dimensiuni cu un «stilou» în ea (n.r. seringile cu hormonii pe care și-i injecta), o cutie pe care trebuia să o țin întotdeauna la frigider. Odată, când m-am dus să dorm la un prieten, el mi-a adus aminte. A fost ceva normal pentru mine, un tratament care nu m-a afectat deloc"
Lionel Messi

5 Baloane de Aurare în palmares Lionel Messi

34 de trofeea câștigat Messi cu FC Barcelona, printre care 4 Ligi ale Campionilor și 10 campionate

VEZI ȘI:

Pep Guardiola cere același lucru ca Edi Iordănescu: „De ce mă tot întrebați pe mine?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pierrecardin
pierrecardin  •  27 Octombrie 2019, 18:34

Inca este pe hgh ;))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează