INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - LIVERPOOL 3-0

BARCELONA - LIVERPOOL 3-0 // Jose Mourinho i-a găsit o nouă poreclă lui Leo Messi: „E «Dumnezeul fotbalului»”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 21:26

Leo Messi (31 de ani) a avut o nouă seară magică în Liga Campionilor. Argentinianul a marcat două goluri în victoria Barcelonei cu Liverpool, scor 3-0, și l-a făcut pe Jose Mourinho să îl numească „Dumnezeul fotbalului”.

  • Returul semifinalei dintre Liverpool și Barcelona e marți, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport;
  • În cealaltă semifinală, Ajax a câștigat turul de la Londra cu Tottenham, scor 1-0 și va juca returul miercuri seară.

„Liverpool a avut o abordare curajoasă. Nu cred că în ultimii 20 de ani a existat vreo echipă care să fi avut posesia pe Camp Nou împotriva Barcelonei. Englezii meritau mai mult.

A intervenit însă «Dumnezeul fotbalului». A schimbat complet soarta partidei. Bineînțeles, Barcelona are o echipă bună, jucători fenomenali, dar Messi e absolut incredibil.

Pentru mine rămâne o întrebare arzătoare. Cum va arăta Barca după retragerea lui?”, a declarat Jose Mourinho pentru Russia Today.

52%a fost posesia lui Liverpool pe Camp Nou

600 de goluria marcat Leo Messi pentru FC Barcelona

Citește și: 

Mourinho iese la atac: „Câți jucători erau acolo înainte să vină Jurgen Klopp? Nu a câștigat nimic, dar au încredere în el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
france.for.you
france.for.you  •  03 Mai 2019, 11:52
Postat de romeverest pe 03 Mai 2019, 11:12

Mourinho nu a auzit inca declaratia impresarului Anamaria Prodan !! Sotul ei a fost, in opinia ei “competenta”, Dumnezeul fotbalului din Germania !! Mare lupta intre cei doi !!!!

Murinho a gresit grav! Dumnezeul fotbalului nu poate fi decat cici becali!

romeverest
romeverest  •  03 Mai 2019, 11:12

Mourinho nu a auzit inca declaratia impresarului Anamaria Prodan !! Sotul ei a fost, in opinia ei “competenta”, Dumnezeul fotbalului din Germania !! Mare lupta intre cei doi !!!!

1017387414979881
Dragan Ionel  •  03 Mai 2019, 11:03

Mai scribalau, mai pune si tu mana pe carte! De unde ai tras concluzia ca e "porecla"? E eventual" supranume", dar nu "porecla" .Fa si tu deosebire intre "cognomen", " supranume", "porecla". In ce hal de decadere a ajuns cuvantul scris! Gasesti mai multa intelepciune in inscriptiile de pe garduri decat in presa sportiva si in lucrarile de doctorat din structurile militarizate!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează