INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Barcelona și Manchester United pregătesc un schimb surprinzător de jucători

Anthony Martial ar putea schimba în curând tricoul de joc // Foto: Getty Images
Anthony Martial ar putea schimba în curând tricoul de joc // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 14:44 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 15:07

Anthony Martial (26 de ani) ar putea ajunge la Barcelona în această iarnă. Catalanii încearcă să-l ofere la schimb celor de la Manchester United pe Ousmane Dembele (24 de ani).

Conform spaniolilor de la Ara, Xavi, antrenorul Barcelonei, ține neapărat să aducă un atacant pe Camp Nou după ce Sergio Aguero a fost nevoit să se retragă din cauza unor probleme medicale.

126de meciuri, 30 de goluri și 24 de pase decisive a bifat Dembele pentru Barcelona

Martial și-a anunțat intenția de a părăsi gruparea din Manchester în această iarnă. Fotbalistul este nemulțumit că a fost folosit tot mai puțin în actualul sezon, lucru confirmat și de antrenorul Ralf Rangnick. 

279de meciuri, 79 de goluri și 51 de pase decisive a bifat Martial pentru Manchester United

Tehnicianul german a vorbit și despre Edinson Cavani, o altă țintă a Barcelonei, dând asigurări cu uruguayanul va continua pe Old Trafford până în vară. Astfel, catalanii și-au îndreptat atenția către Martial.

60de milioane de euro a plătit Manchester United celor de la Monaco pentru Martial în 2015

Ousmane Dembele nu a ajuns încă la un acord cu Barcelona pentru prelungirea contractului său, scadent la finalul sezonului. Xavi își dorește ca francezul să continue la echipă, însă conducerea nu-i poate oferi lui Dembele salariul dorit. 

32de milioane de euro este cota de piață a lui Martial conform transfermarkt

Manchester United a fost interesată în mai multe rânduri de serviciile francezului, astfel că mutarea ar putea prinde contur. Newcastle vrea să profite la rândul ei de situație și să-l aducă gratis pe Dembele pe Saint James’ Park în vară.

Xavi spune că nu acceptă despărțirea de Dembele

Extrema franceză e foarte aproape să plece de la Barcelona, însă Xavi Hernandez (41) nu concepe despărțirea de jucătorul cotat la 30 de milioane de euro, conform transfermarkt. 

„Nu sunt dezamăgit de Dembele. Este un proces de negociere și reprezentanții celor două părți acționează în interesul lor. Clubul a avut o poziție clară, așteptăm ca Dembele să facă o mutare. Am vorbit din nou cu Dembele și sper că viziunile noastre se vor apropia. 

135de milioane de euro a plătit Barcelona celor de la Borussia Dortmund pentru Dembele în 2017

Este un jucător foarte bun, care ne poate ajuta mult. Avem nevoie de el și trebuie să conștientizeze că este o oportunitate bună și pentru el, pe care nu poate să o rateze. Nu cred că Dembele va fi mai fericit în altă parte decât la Barcelona. 

I-am spus că este la cel mai bun club din lume și i-am prezentat un proiect sportiv care ar trebui să fie mai important despre aspectul economic. Cred că oferta clubului pentru jucător este fantastică, vom vedea deznodământul în zilele următoare”, a spus Xavi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nu e etapă fără scandal de arbitraj în Premier League! » „Galben” pentru cot în figură: „E greu de suportat”

Resurecția criticaților Barcelonei: continuă seria pozitivă! + Catalanii aproape au rezolvat un nou transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  03 Ianuarie 2022, 16:49

Mare greseala ar face United! Ei au nevoie sa vanda,nu sa schimbe un jucator care nu e de United,cu altul care nu e de United!

poli_4_ever
poli_4_ever  •  03 Ianuarie 2022, 15:12

Iar e fumat Xavi. Ei nici pe Mallorca si Getafe nu pot sa le bata fara arbitri, iar echipele serioase le dau de la 3 in sus, dar cica sunt cel mai bun club. Faliment placut, *** :)))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează