INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona, mutări spectaculoase în vară! Pe cine vor să transfere catalanii

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei
Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 09:43

Barcelona are planuri mari pentru perioada de „mercato” din vară. Catalanii vor să aducă tânăra senzație de la Valencia, Ferran Torres (20 de ani), și să îl repatrieze pe Neymar (28 de ani).

Conform Mundo Deportivo, Barcelona îl vrea pe tânărul mijlocaș al Valenciei, pentru care este dispusă să plătească până la 35 de milioane de euro. Este foarte posibil ca suma să fie considerată insuficientă de către oficialii „liliecilor”, din moment ce Torres are o clauză de reziliere uriașă: 100 de milioane de euro!

Nu renunță la Neymar

Ferran Torres nu este singurul transfer ambițios pe care oficialii Barcelonei vor să îl facă în vară: aceștia vor continua demersurile începute anul trecut pentru a-l readuce pe Neymar pe „Camp Nou”.

Publicația Sport scrie că Barcelona îi va oferi lui PSG o piesă de schimb importantă pentru a-i îndupleca pe șeici să îl lase pe Neymar să plece: Philippe Coutinho (27 de ani).

222 de milioane de euroa plătit PSG pentru Neymar, în 2017

4 goluriare Ferran Torres în 25 de meciuri în LaLiga în acest sezon

17 goluria marcat Neymar în acest sezon, în 21 de apariții

Citește și:

Vinicius a explicat cearta cu Pique din El Clasico: „Eu așa am crezut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Martie 2020, 11:03

Singura mutare inteligentă a catalanilor ar fi Bartomeu la Real Madrid!

dinamo100
dinamo100  •  06 Martie 2020, 09:59

Neymar se potriveste la Barcelona, mare prostie ca a plecat. Nu i-a folosit nici lui, nici clubului. Totusi, am indoieli ca PSG ii va da drumul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează