INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Surpriza zilei în fotbal vine din Spania » Barcelona i-ar fi făcut o ofertă lui Lewandowski

Robert Lewandowski / foto: Imago
Robert Lewandowski / foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 15:47 / Actualizat joi, 24 martie 2022 16:09

Barcelona este echipa momentului în Spania în acest moment, după victoria cu liderul Real Madrid, 4-0. După transferurile lui Aubameyang, Ferran Torres și Adama Traore din iarnă, echipa lui Xavi încearcă să dea marea lovitură a perioadei de transferuri din vară.

Potrivit Sport.es, Barcelona i-ar fi făcut o ofertă superstarului de laBayern Munchen, Robert Lewandowski. Catalanii i-ar fi oferit polonezului de 33 de ani un contract valabil pe următoarele 4 sezoane.

Vor să excludă cluburile engleze din Super Liga Europei: „De acum, nu mai e doar împotriva UEFA și FIFA, ci și contra Premier League”
PREMIER LEAGUE
Vor să excludă cluburile engleze din Super Liga Europei: „De acum, nu mai e doar împotriva UEFA și FIFA, ci și contra Premier League”

Barcelona l-ar fi ofertat pe Lewandowski: „E achiziție strategică”

Barcelona, confruntată cu imposibilitatea de a face față unei operațiuni financiare de anvergura lui Erling Haaland, a făcut alte manevre pentru a întări echipa pentru sezonul viitor, cu scopul de a consolida proiectul început de la sosirea lui Xavi pe Camp Nou. Una dintre achizițiile strategice este Robert Lewandowski, atacantul polonez de la Bayern Munchen” notează spaniolii de la Sport, un ziar cunoscut pentru conexiunile din interiorul clubului catalan.

Potrivit jurnaliștilor iberici, relația bună dintre agentul jucătorului, Pini Zahavi, și Joan Laporta, președintele Barcelonei, ar putea fi decisivă în concretizarea mutării. Polonezul nu a discutat cu Bayern în privința prelungirii înțelegerii scadente în 2023 și ar putea fi vândut în vara acestui, pentru a nu pleca gratis la finalul stagiunii viitoare.

Trupa „blaugrana” i-ar fi oferit atacantului un contract până în vara lui 2026, când Lewandowski va împlini 38 de ani. Cu toate acestea, Xavi are încredere că polonezul va putea face față la un nivel ridicat, datorită profesionalismului său.

45 de goluria marcat Lewandowski pentru Bayern în acest sezon, în toate competițiile

Barcelona s-a înțeles cu Franck Kessie

Mundo Deportivo, care-l citează pe jurnalistul Gianluca di Marzio, scrie că Franck Kessie (25 de ani), mijlocașul de la AC Milan, a efectuat deja vizita medicală, în Lugano (Elveția). Negocierile între cele două părți au avansat rapid și au fost accelerate la finalul lui februarie.

Kessie a ajuns la un acord cu Barcelona și va semna un contract valabil până în iunie 2026. Salariul acestuia va fi de 7 milioane de euro pe sezon, urmând a primi și un bonus la semnătură.

45 de milioane de euroeste cota lui Kessie, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Miliardarii de la Newcastle vor un star de la Manchester United » Francezul poate semna în orice moment

Vedeta lui Mourinho costă o AVERE » Suma cu care AS Roma vrea să sperie „greii” din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează