INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Miliardarii de la Newcastle vor un star de la Manchester United » Francezul poate semna în orice moment

Raphael Varane și Paul Pogba/ foto: Imago
Raphael Varane și Paul Pogba/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 13:50 / Actualizat joi, 24 martie 2022 14:44

Paul Pogba (29 de ani), vedeta lui Manchester United, a intrat pe radarul bogaților de la Newcastle. Francezul se află în ultimele 6 luni de contract și poate negocia cu orice echipă.

Potrivit The Sun, mijlocașul nu va semna prelungirea cu trupa de pe Old Trafford și va pleca din postura de jucător liber de contract în vară. În 2016, Pogba era cumpărat de Manchester United cu 105 milioane de euro de la Juventus.

Vor să excludă cluburile engleze din Super Liga Europei: „De acum, nu mai e doar împotriva UEFA și FIFA, ci și contra Premier League”
PREMIER LEAGUE
Vor să excludă cluburile engleze din Super Liga Europei: „De acum, nu mai e doar împotriva UEFA și FIFA, ci și contra Premier League”

Newcastle îl vrea pe Pogba, dar și Aston Villa e interesată

Jurnaliștii britanici notează că Newcastle monitorizează îndeaproape situația lui Pogba și ar dori să îl aducă pe St. Jame's Park în vara acestui an. 

O altă echipă intrată pe fir ar fi Aston Villa, echipa antrenată de Steven Gerard, dar este greu de crezut că formația din Birmingham ar putea rivaliza cu Newcastle din punct de vedere financiar, în ceea ce privește salariul oferit lui Pogba, dar și comisionul agentului jucătorului, Mino Raiola.

De asemenea, cele două formații din Premier League au concurență serioasă din Serie A, unde Juventus ar dori să-l repatrieze pe starul francez. Pogba a jucat la „Bătrâna Doamnă” în perioada 2012-2016, a câștigat 4 titluri în Serie A și a marcat 34 de goluri pentru „bianconeri”.

Paul Pogba, nefericit la Manchester United

Plecat la naționala Franței, unde se pregătește pentru meciurile amicale cu Coasta de Fildeș (25 martie) și Africa de Sud (29 martie), Pogba a oferit un interviu prin care a dat de înțeles că și-a irosit ultimii 5 ani din carieră la Manchester United.

Ultimii 5 ani nu m-au satisfăcut deloc. Și sezonul acesta e pierdut deja, nu o să câștigăm nimic. Fie că va fi cu Manchester United sau cu alt club, eu vreau să câștig trofee. 

La naționala Franței e mult mai simplu. Aici joc pe postul care îmi convine, îmi știu rolul și am parte de încrederea antrenorului și a colegilor. La Manchester United e greu să fiu constant, pentru că trebuie să joc mereu pe diferite posturi, iar sistemele de joc și coechipierii se schimbă în continuu”, a spus Paul Pogba, potrivit The Sun.

55 de milioane de euroeste cota lui Paul Pogba, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Bellerin despre războiul din Ucraina: „De Palestina, Yemen și Irak nu vorbește nimeni. E rasist să închizi ochii la alte conflicte”

Leo Messi s-a prezentat la naționala Argentinei cu o ținută de mii de euro » Ce a purtat superstarul lui PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dinu
dinu  •  24 Martie 2022, 15:27

Nu degeaba Ferguson i-a facut vant...dar ghinion pt man utd ca l-au adus pe Mourinho si cu ocazia asta a reaparut pogba ...dauna si gaura totala la Manchester...

dinu
dinu  •  24 Martie 2022, 15:23

Cel mai overrated jucator din istoria fotbalului, dupa ce a stat 5 ani si nu a jucat nimic dar a incasat peste 100 de milioane de euro salar acum vrea trofee... tu si baloteli... :)))) sa vad unde iti gasesti tu echipa si pe ce salar, ca nu mai prinzi tu aceeasi bani ca la man utd nicaieri pe pamant..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează