INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Leo Messi s-a prezentat la naționala Argentinei cu o ținută de mii de euro » Ce a purtat superstarul lui PSG

Foto: Twitter Seleccion Argentina
Foto: Twitter Seleccion Argentina

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 12:49 / Actualizat joi, 24 martie 2022 12:49

Lionel Messi (34 de ani) a devenit viral pe rețelele de socializare, grație ținutei cu care s-a prezentat la naționala Argentinei pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

Potrivit cotidianului spaniol Marca, valoarea ținutei „Balonului de Aur”, hainele plus două bagaje, un troler și un rucsac, se ridică la 8500 de euro.

Vor să excludă cluburile engleze din Super Liga Europei: „De acum, nu mai e doar împotriva UEFA și FIFA, ci și contra Premier League”
PREMIER LEAGUE
Vor să excludă cluburile engleze din Super Liga Europei: „De acum, nu mai e doar împotriva UEFA și FIFA, ci și contra Premier League”

Leo Messi, ținută de 8500 de euro

De-a lungul anilor, Messi nu a atras atenția cu ținutele sale, însă de această dată și-a surprins fanii cu un outfit în valoarea de nu mai puțin de 8500 de euro.

Cel mai scump articol este trolerul marca Louis Vitton al căpitanului Argentinei, în valoare de 3900 de euro. Rucsacul, de la același brand, costă și el o mică avere, 2900 de euro. 

Cât despre haine, Messi a purtat un hanorac Dsquared2, apreciat la 445 de euro. Tot de la brandul italian sunt și blugii lui Leo, în valoarea de 650 de euro. Totalul este unul amețitor, 8485 de euro.

Argentina are programate două partide în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022. Vineri, 25 aprilie, Messi și compania vor da piept cu Venezuela la Buenos Aires. Pe 29 martie, argentinienii vor face deplasarea la Guayaquil pentru meciul cu Ecuador.

Cu zece victorii și cinci remize în preliminarii, naționala „albicelestă” este deja calificată la turneul final.

VIDEO. Cele mai spectaculoase goluri reușite de Lionel Messi pentru naționala Argentinei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Starul lui Bayern Munchen a cedat » S-a vaccinat împotriva Covid, după ce și-a pus în cap toată Germania

Exod la Real Madrid » 8 jucători, puși pe lista de transferuri de Florentino Perez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  24 Martie 2022, 14:00

Iar postati articole "de sport". Bine ca nu se imbraca de la Didibao, Longsdale si Slizinger

Vezi toate comentariile (1)
Comentează