INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Dembele le-a spus colegilor unde vrea să joace » Cum au reacționat șefii Barcelonei

Ousmane Dembele // FOTO: Guliver/GettyImages
Ousmane Dembele // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 17:17 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 19:52

Intrat în ultimele luni de contract cu Barcelona, Ousmane Dembele (24 de ani) ar vrea să continue la clubul catalan.

Deși au apărut informații care susțineau că ar fi ajuns deja la un acord cu PSG, francezul pare dornic să rămână pe Camp Nou.

Real Madrid va fi condusă sâmbătă de pe bancă de fiul lui Ancelotti
LA LIGA
Real Madrid va fi condusă sâmbătă de pe bancă de fiul lui Ancelotti

Dembele, în vestiar: „Vreau să rămân la Barcelona”

Mundo Deportivo dezvăluie azi o discuție care ar fi avut loc în vestiarul Barcelonei, între extrema franceză și colegii săi.

„Vreau să rămân la Barcelona. Sunt foarte fericit și cred în acest proiect. În plus, sunt foarte mulțumit de Xavi”, ar fi spus Dembele. Mai mult, acesta le-ar fi transmis coechipierilor că nu are un acord cu o altă echipă.

Barcelona, mesaj către Dembele

Șefii clubului au aflat de mesajul lui Dembele din vestiar și i-au transmis acestuia că sunt dispuși să facă un efort pentru a-l păstra, cu o condiție însă.

„Dacă vrei să rămâi, tu trebuie să decizi. Acum, decide impresarul tău, iar el nu e pe aceeași lungime de undă cu tine”, ar fi spus șefii Barcelonei.

30.000.000 de euroe cota lui Dembele, potrivit transfermarkt

Adus în 2017 de la Borussia Dortmund, pentru o sumă totală de 140 de milioane de euro, Dembele a dezamăgit la Barcelona. Măcinat de accidentări și de probleme extrasportive, francezul a strâns doar 139 de partide pentru catalani.  În acest sezon are 31 de partide, în care a reușit 2 goluri și 8 pase de gol.

32 de goluriși 30 de pase de gol are Dembele, în total, la Barcelona

VIDEO Primul gol marcat de Dembele în acest sezon

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mutarea prin care selecționerul Poloniei și-a dus echipa la Mondial: „Cât sunt eu aici, tu nu vei mai fi niciodată rezervă”

Salah a rămas fără selecționer, după două înfrângeri dureroase în 51 de zile: „Visul nu a devenit realitate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
doxin
doxin  •  30 Martie 2022, 20:35

Pai joaca deja acolo..cautati senzationalul din nimic! Eh mai aveti timp sa il transferati si la alte echipe pana va fi ceva oficial :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează