INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Se complică situația la Barcelona! PSG insistă pentru a-l aduce în locul lui Mbappe

PSG îl vrea pe Ousmane Dembele // FOTO: Guliver/GettyImages
PSG îl vrea pe Ousmane Dembele // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 10:29 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 11:20

În încercarea de a-l convinge pe Leo Messi să continue și de a aduce noi jucători, Barcelona are probleme cu Ousmane Dembele.

Extrema franceză de 24 de ani mai are contract cu formația catalană încă un sezon, iar negocierile pentru prelungire sunt tot mai complicate.

PSG îl vrea pe Ousmane Dembele

Internaționalul francez, convocat pentru EURO 2020 intră în planurile de viitor ale clubului, iar Barcelona ar vrea să-i prelungească rapid contractul și ar urma să existe o discuție săptămâna viitoare. 

Potrivit Mundo Deportivo, situația la Barcelona nu este tocmai cea mai fericită. Șefii sunt nemulțumiți că, după ce clubul a fost răbdător cu Dembele, afectat serios de o mulțime de accidentări, acesta nu este mai interesat să negocieze mai repede noul contract. 

În interiorul clubului există două păreri despre situația lui Dembele: fotbalistul așteaptă să vadă dacă va avea prestații bune la EURO pentru a cere un salariu mai mare sau deja se gândește la un viitor transfer, în 2022.

După ce Juventus s-a arătat interesată de situația lui, PSG a intrat acum pe fir. Leonardo, directorul sportiv al francezilor, este un al lui Dembele și l-ar vrea pe acesta ca posibil înlocuitor al lui Mbappe, care mai are și el un an de contract.

50.000.000 de euroe cota lui Dembele, potrivit transfermarkt

Dembele a venit la Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund, pentru o sumă care s-a ridicat, cu tot cu bonusuri, la 135 de milioane de euro. Adus în locul lui Neymar, Dembele a dezamăgit și a jucat doar 118 meciuri, fiind măcinat de accidentări.

În acest sezon, Dembele a fost mai constant decât în sezoanele precedente, bifând 44 de meciuri, în care a marcat de 11 ori și a oferit 5 pase de gol.

VIDEO Începe EURO 2020! Totul despre meciul Turcia - Italia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Nu vor îngenunchea la Euro » Federația care se ridică împotriva trendului: „Iată ce spun UEFA şi FIFA”

Sumă astronomică pentru Haaland! „Oferta pe care Dortmund nu o poate refuza”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  09 Iunie 2021, 17:32

Ce se complică măi gazetarilor? Care-i problema? Barca a plătit 105 mil pe el, iar acum cine are nevoie de el, să sară cu 100 mil și ......pa. Să văd și eu cine dă 100 pe el, si dacă se mai complică situația. Oricum n-a confirmat la Barca și clubul este în criză. Eu zic sa-l lase să plece acum că anul viitor nu mai ia nimic pe el. Vreau să văd și eu dacă qatarezul dă 100 pe el, că ”are balta pește”. Dar nu am înțeles unde pleacă *** ce mică de la PSG, auzisem că nu va pleca de la PSG.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

21lva
21lva  •  09 Iunie 2021, 16:43

Doamne ajuta. Sa-l duca Laporta in spate pana la Paris

gigicoaste
gigicoaste  •  09 Iunie 2021, 11:55

inlocuitor a lui Mbape? Pai voi ati scris ca nu pleaca, deci dece ar cauta PSG inlocuitor? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează