INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DECIZIE

Nu vor îngenunchea la Euro » Federația care se ridică împotriva trendului: „Iată ce spun UEFA şi FIFA”

Naționala Ungariei nu va îngenunchea înaintea partidelor de la Campionatul European, se arată într-un comunicat emis de Federația Maghiară de Fotbal. +14   FOTO
Naționala Ungariei nu va îngenunchea înaintea partidelor de la Campionatul European, se arată într-un comunicat emis de Federația Maghiară de Fotbal.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2021 16:09 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 16:28

Naționala Ungariei a anunțat că nu va îngenunchea înaintea partidelor de la Campionatul European, se arată într-un comunicat emis de Federația Maghiară de Fotbal.

  • Campionatul European de fotbal va debuta pe 11 iunie și va dura o lună, până pe 11 iulie 2021. 
  • Ungaria face parte din „grupa morții”, F, alături de Franța, Germania și Portugalia

Regulamentele UEFA şi FIFA nu autorizează politica pe terenuri şi stadioane, lucru pe care Federația Maghiară nu doar îl acceptă, ci îl şi susţine. 

Atragem totuși atenția că una dintre valorile sportului este reprezentată de eliminarea tuturor formelor de ură”, au comunicat oficialii de la Budapesta.

Stanciu și Nedelcearu n-au îngenuncheat înainte de Anglia - România 1-0

Înaintea amicalului Anglia - România 1-0, a avut loc deja obișnuitul ritual, pe care Anglia îl are din iunie 2020, când jucătorii îngenunchează în semn de solidaritate cu mișcarea „Black Lives Matter” și lupta împotriva rasismului, după decesul lui George Floyd, americanul ucis după intervenția brutală a polițiștilor. 

Singurii „tricolori” care n-au făcut acest gest au fost Nicolae Stanciu și Ionuț Nedelcearu. Englezii, inclusiv stafful tehnic, au îngenuncheat, chiar dacă o mare parte a fanilor nu sunt de acord și îi huiduie de fiecare dată - detalii, pe larg, AICI!

Ionuț Nedelcearu, făcut fascist pentru că nu a îngenuncheat

Ionuț Nedelcearu, 25 de ani, unul dintre cei doi „tricolori” care au rămas în picioare, refuzând mesajul mișcării Black Lives Matter la fel ca Nicolae Stanciu, a fost pus la zid la rețelele de socializare. 

Chiar și mulți fani ai lui AEK l-au pus la zid. Unii l-au acuzat de fascism și au cerut clubului să fie concediat - detalii, pe larg, AICI.

VIDEO. Meciul care deschide balul: tot ce trebuie să știi despre Turcia - Italia

Citește mai multe știri despre Euro 2020:

Programul integral de la Euro 2020

Delegația Macedoniei de Nord a aterizat la București » „Naționala” lui Pandev se va pregăti în Ghencea pentru EURO 2020

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
publicer
publicer  •  09 Iunie 2021, 18:09

Jurnalisti pacalici ce sunteti! Penibili cum miderati voi comentariile!!! Suntem neamul lui Dracula ,pt bani sygem si .... sange

coco1987
coco1987  •  09 Iunie 2021, 14:24

Respect Ungaria! Daca tot ne-a privat de calificare la Euro Radoi prin lamentabila prezentare a Romaniei in baraj, cred ca cu ocazia acestei atitudini demne a federatiei Ungariei o sa tin cu ungurii la acest campionat european.

publicer
publicer  •  09 Iunie 2021, 00:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează