INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA // Panică pe Camp Nou! Philippe Coutinho vrea să plece de la Barcelona: „E într-o depresie”

Coutinho începe deja să regrete că a plecat de la Liverpool // FOTO: Reuters
Coutinho începe deja să regrete că a plecat de la Liverpool // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2019 12:26

Barcelona este tot mai îngrijorată de randamentul slab al lui Philippe Coutinho, 26 de ani, pe care însă nu vrea să-l vândă. Mijlocaşul le-a mărturisit colegilor din naţionala Braziliei că îşi caută echipă unde să joace mai mult.

Barcelona a investit 135 de milioane de euro în ianuarie 2018, dar după nici 15 luni valoarea i-a scăzut deja cu un sfert. În ton cu prestaţiile şi cu cifrele lui Coutinho, adus pe Camp Nou pentru a-l înlocui pe Neymar în celebra tripletă alări de Messi şi Suarez.

Şefii clubului catalan s-au alarmat şi se tem că brazilianul a picat în depresie. "E cuvântul ce circulă în vestiar şi în anturajul echipei. Nimeni nu se gândeşte că nu poate juca în rolul dat de Valverde, dar toţi simt că nu mai iese din starea melancolică", susţine expertul Guillem Balague.

Fără gol în LaLiga de pe 28 octombrie

Sursa citată de Daily Express susţine că Barcelona i-a transmis că nu vrea să scape de el şi nu îl va vinde:

"Liverpool nu este interesată să-l readucă pe Anfield, nici alt club englez, având în vedere cât ar costa. Dar Coutinho e nemulţumit şi a mărturisit colegilor din naţională că ar fi dispus să plece ca să joace mai mult şi să-şi arate valoarea".

Coutinho, 27 de ani în iunie, n-a mai înscris în campionat din 28 octombrie, alternând jocurile în care este titular sau intră de pe bancă. Are o medie de 61 de minute pe meci în actuala LaLiga.

4 goluriîn 27 de meciuri din Primera are Coutinho în acest sezon. Se adaugă 2 goluri în 8 partide de Ligă şi 3 goluri în 6 jocuri din Cupa Regelui

22 de golurişi 14 assisturi a reuşit brazilianul în primul său sezon pentru Barcelona. În 41 de meciuri, a avut o medie de 73 de minute jucate

Vezi și: VIDEO Controversă după primul gol marcat de Leo Messi cu Espanyol » Decizia care poate afecta cursa pentru Gheata de Aur

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
saramago
saramago  •  02 Aprilie 2019, 20:55

Sa se uite la salariul pe care il castiga si va iesi din depresie.

heisenberg_75
heisenberg_75  •  02 Aprilie 2019, 19:01

A costat 160 M . Nu 135. 160 M !!!!

heisenberg_75
heisenberg_75  •  02 Aprilie 2019, 19:00

Vrea sa plece ? Haha . 160 M a costat. Vreau sa scape de el si sa amelioreze cit pot investitia. Cine dracu da 100 M pe el ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează