INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Barcelona a pierdut duelul cu Pep Guardiola pentru mijlocașul după care a alergat toată vara

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 17:08 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 17:22

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a reușit să-l deturneze pe Bernardo Silva din drumul spre Barcelona. Potrivit expertului în mercato Fabrizio Romano, portughezul va semna un nou contract cu „cetățenii”, până-n 2026.

S-a luat decizia în cazul lui Bernardo Silva! Mijlocașul portughez rămâne la Manchester City. Potrivit expertului în mercato Fabrizio Romano, jucătorul a acceptat în cele din urmă oferta clubului și ar urma să prelungească până-n 2026. Noul contract va fi semnat până la finele acestei săptămâni.

Turcii anunță că Moruțan a bătut palma cu noua echipă! Unde vrea să-l împrumute Galatasaray
TURCIA
Turcii anunță că Moruțan a bătut palma cu noua echipă! Unde vrea să-l împrumute Galatasaray

Bernardo Silva avea undă verde de la Pep Guardiola

Acordul intervenit între Silva, 28 de ani, și City reprezintă un mare eșec pentru FC Barcelona. Toată vara, până acum, campioana Spaniei a sperat că-l va putea achiziționa. Miza pe dorința jucătorului de a îmbrăca tricoul blaugrana și pe faptul că el avea promisiunea lui Pep Guardiola că-i dă drumul "în cazul unei oferte convenabile clubului".

La un moment dat, chestionat de jurnaliști, managerul lui City a comentat ușor iritat: „Dacă Barcelona îl vrea, cineva de acolo ar trebui să se urce în avion și să vină aici, să discutăm”.

Marea problemă a Barcelonei sunt datoriile

Numai că, împovărați de datorii și obligați să vândă masiv pentru a se putea ține de planul de fezabilitate agreat cu LaLiga, catalanii au întârziat atât de mult că Pep a avut suficient timp să-l convingă pe Bernardo Silva că e mai bine să rămână. Exact cum i-a reușit și cu Kyle Walker, deturnat în ultimul moment din drumul spre Bayern.

Barcelona a rămas de acum să se concentreze pe achiziționarea lui Joao Cancelo. Trebuie să negocieze tot cu Guardiola, însă deține un mare atu. Managerul lui City vrea să scape cu orice preț de fundașul portughez. Problema? Ca să deblocheze milioanele necesare transferului, trebuie să-i vândă pe Clément Lenglet și pe Serginho Dest

80 de milioane de euroeste cota de piață a lui Bernardo Silva pe transfermarkt.de. Portughezul joacă la Manchester City din 2026

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Gazonul lui Nordsjaelland, impecabil » Imagini de pe arena pe care FCSB speră să obțină calificarea în play-off-ul Conference League

Altă bătaie la antrenamentul lui Flamengo: Gerson i-a spart nasul lui Varela! Au intervenit colegii pentru a-i opri pe jucătorii furioși!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Riverfox00
Riverfox00  •  16 August 2023, 19:18

Amatorism sa vrei sa scapi de un fundas ca Lenglet.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează