INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Primul transfer pe Camp Nou, după ce Messi a anunțat oficial că rămâne » Koeman îl vrea neapărat

Depay a ajuns alături de Lyon până în semifinalele Ligii Campionilor. foto: Guliver/Getty Images
Depay a ajuns alături de Lyon până în semifinalele Ligii Campionilor. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 08:07 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 11:35

Barcelona se va baza pe Lionel Messi și din sezonul viitor, argentinianul anunțând vineri că va continua pe Camp Nou. E un moment de cotitură pentru catalani, care încearcă acum să dea startul unei campanii de achiziții de anvergură.

Marca, una dintre cele mai importante publicații din Spania, scrie că Ronald Koeman, noul antrenor al Barcelonei, încearcă din răsputeri să-l transfere pe compatriotul Memphis Depay (26 de ani), în prezent în Franța, unde e coleg cu Ciprian Tătărușanu la Lyon

Koeman și Depay, relație specială

Koeman îl cunoaște pe Depay din perioada în care cei doi au lucrat la prima reprezentativă a „Portocalei Mecanice”. Tehnicianul îi știe bine calitățile fosului jucător de la Manchester United și e încrezător că l-ar putea „șlefui” și mai mult dacă ar lucra cu el pe Camp Nou

Conform sursei citate, Barcelona e gata să achite 25 de milioane de euro în schimbul atacantului, o sumă care ar fi pe placul tuturor părților implicate în tranzacție.

44 de milioane de euroe cota lui Depay, conform Transfermarkt

57 de goluriîn 139 de partide are Depay la Lyon

Citește și alte știri despre Barcelona:

Leo Messi a făcut anunțul OFICIAL: „Rămân la Barcelona! Nu aș merge niciodată la tribunal împotriva clubului vieții mele”

Leo Messi rupe tăcerea » Comunicat acid despre plecarea sa de la Barcelona! Atacă La Liga: „Ce contract ați citit?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
622674784501836
Florin Dobrin  •  05 Septembrie 2020, 17:00

eu am auzit ca a semntat cu dinamo

883758598355956
Adrian Fulgos  •  05 Septembrie 2020, 16:55

Educă-l pe Dembélé dacă vrei atacant măi Koeman. Adu mijlocaş la inchidere care sa-l înlocuiască sau măcar sa-l ajute pe Busquets. Mijlocaş ofensiv gen De Bruyne, care trage la poartă şi din afara careului. Incă un fundaş central gen Ramos sau Van Dijk. Mijlocul a fost forța lui Barça. Acum î-i uzat şi obosit.

melcul_furios
melcul_furios  •  05 Septembrie 2020, 16:46

Mai exact unde e transferul? Un zvon ca il doreste? Bartomeu a distrus clubul, momentan nu au bani de transferuri ca au bagat bani in Coutinho, Dembele si GRiezman si inca nu joaca nimic. Acuma poate sa dea vina pe Messi pentru Griezman daca vrea insa Coutinho nu e titular nici la Bayern asa ca nici aia nu vad valoarea lui cea mare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează