INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, gata să meargă „la război” cu un mare club european!

Joan Laporta, președintele FC Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Joan Laporta, președintele FC Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 22:28 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 22:36

Cotidianul catalan Mundo Deportivo scrie că „Barcelona va merge la război cu PSG” în cazul în care campioana Franței va activa clauza de reziliere a contractului cu Ousmane Dembele (26 de ani, extremă dreapta).

PSG îl „vânează” pe internaționalul francez Ousmane Dembele, fotbalist care evoluează la Barcelona din vara lui 2017.

Până la 1 august, contractul dintre Barcelona și Dembele prevede o clauză de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro, care va crește luna viitoare la 100 de milioane.

Hagi, dărâmat după înfrângerea cu Poli Iași: „O rușine, toată lumea a văzut!”
Farul - Poli Iași 1-3
Hagi, dărâmat după înfrângerea cu Poli Iași: „O rușine, toată lumea a văzut!”

Barcelona, gata să meargă „la război” cu PSG

Tocmai din acest motiv, PSG vrea să se miște rapid și să-l „fure” pe Dembele la reducere. Mundo Deportivo scrie că parizienii au trimis o scrisoare clubului catalan, solicitând permisiunea de a negocia cu fotbalistul, dar Barcelona a refuzat ferm, declarându-l pe Ousmane „netransferabil”.

Barcelona îl consideră pe Dembele extrem de important, piesă de bază în proiectul lui Xavi, și nu concepe să-l piardă. Tocmai din acest motiv, catalanii sunt gata să declanșeze „un război” cu PSG, în caz că parizienii nu dau înapoi.

Barcelona va merge la război cu clubul parizian și va cere UEFA să investigheze dacă acesta respectă fair-play-ul financiar și de unde are toate resursele financiare”, scriu jurnaliștii apropiați de echipa blaugrana.

Între timp, Barcelona încearcă să „betoneze” contractul lui Dembele, dar salariul propus de club este cu „6-7 milioane sub ceea ce solicită impresarul fotbalistului”.

În cele 6 sezoane petrecute la Barcelona, Ousmane Dembele a jucat 185 de meciuri, în care a înscris 40 de goluri și a pasat decisiv la alte 43 de reușite. A punctat inclusiv la cel mai recent meci al echipei, amicalul cu Real Madrid, câștigat cu 3-0. 

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Moment VIRAL cu coechipierul lui Cristiano Ronaldo » Camerele au filmat totul

Cu titularul „rupt”, Chelsea s-a mișcat rapid și a rezolvat un transfer de 45 de milioane de euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează