INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 0-0

Barcelona - Real Madrid 0-0 // Nu, VARane! Scandal! Real protestează: „Au fost foarte clare, am văzut în vestiar, la pauză!"

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2019 13:08

Raphael Varane (26 de ani), fundașul lui Real a fost faultat de două ori în careu în prima repriză cu Barcelona (0-0), dar nici arbitrul Hernández, nici asistentul video nu au dat penalty!

Madrilenii pot fi supărați pe „central", pe tușieri, pe asistentul video. Au tot dreptul. Arbitrii au ignorat două lovituri de pedeapsă, ambele în careul Barcelonei.

De fiecare dată, francezul Varane, stoperul albilor, era în atac și a fost faultat. Nu ușor, nu greu de văzut. Au fost evidente. Hernández Hernández nici nu ar fi avut nevoie de ajutorul VAR pentru a le observa și sancționa.

„La naiba, e dificil de înțeles"

  • În minutul 18, Lenglet și-a lipit crampoanele de coapsa lui Varane, lăsându-i niște dâre oribile. „Centralul" a lăsat jocul să continue, iar Video Assistant Referee, De Burgos Bengoetxea, nu a reacționat deloc. Și în transmisiunea live erau vizibile urmele atacului lui Lenglet pe piciorul fundașului madrilen; 
  • Doar două minute mai târziu, Rakitici l-a tras de tricou pe același Varane. Și atunci era 11 metri, însă nici atunci nu s-a dat 11 metri.

Clubul blanco a protestat pe site-ul oficial, la fel ca jucătorii și oficialii săi. „La naiba, e dificil de înțeles de ce arbitrii nu au folosit tehnologia video. E enervant. Sunt două acțiuni limpezi. VAR era obligat să intervină", a declarat directorul Emilio Butragueño, în timp ce căpitanul Sergio Ramos a spus imediat după meci: „Au foarte clare. Am văzut în vestiar, la pauză. Penalty, de fiecare dată".

„Nu știu care a fost conversația dintre arbitru și VAR, dar «centralul» trebuia să revadă faza pe monitor, dacă nici asistentul video nu era hotărât" 
Emilio Butragueño, director Real Madrid

„VAR a fost creat tocmai pentru a ajuta arbitrul, trebuie consultat când apar îndoieli. Nu s-a întâmplat și acum. Ghinion. Acum, orice am spune, nu se mai poate schimba nimic" 
Sergio Ramos, căpitan Real Madrid

VEZI ȘI:

BARCELONA - REAL MADRID 0-0 // FOTO » Clasicul păcii! Primul 0-0 după 17 ani!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  19 Decembrie 2019, 16:14

Sunt naivi cei care isi inchipuie ca daca se baga VAR si in Liga lui Becali,gata s-a terminat cu furaciunile arbitrilor-mai ales tusierii!Tot Becali va "face jocurile"si cu VAR!

magic4ever
magic4ever  •  19 Decembrie 2019, 15:31

A furat Barcelona ca in codru si cu arbitrii si cu cei de la VAR...2 penalty-uri clare neacordate pentru Real dupa faulturi la Varane...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close