INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 2-2

BARCELONA - REAL MADRID 2-2 // Continuă scandalul în Spania! Madrilenii au făcut lista cu deciziile care au dinamitat El Clasico

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 11:10

Barcelona, locul 1, și Real Madrid, locul 3, au terminat la egalitate, 2-2, în ultimul El Clasico din acest sezon din Spania.

Meciul dintre cele două mari rivale a fost unul extrem de tensionat, cu multe momente în care jucătorii și-au pierdut cumpătul și au sărit la bătaie.

Ambele formații au acuzat prestația arbitrului Alejandro Jose Hernandez Hernandez, iar ziarul Marca a făcut o listă cu cele mai mari controversate decizii de centralul spaniol.

1. OFSAID la Ronaldo

În minutul 15, Cristiano Ronaldo a scăpat singur spre poarta lui Ter Stegen, dar faza a fost oprită pentru ofsaid. Reluările au arătat că decizia a fost una la limită, Ronaldo având un mic avans față de Alba.

ronaldo

2. Duelul Ramos - Suarez

Prima fază extrem de tensionată a avut loc între Sergio Ramos și Luis Suarez, după ce fundașul lui Real l-a lovit cu cotul în piept pe atacantul Barcei, iar cei doi au început o ceartă. Ambii au primit cartonaș galben.

ramos s

3. Faultul lui Messi

La faza următoare, Messi a avut o intervenție dură asupra lui Sergio Ramos, fiind avertizat cu cartonașul galben, deși madrilenii au cerut să fie eliminat.

messi

4. Faultul lui Bale

În minutul 45, catalanii au cerut eliminarea lui Gareth Bale. Galezul a avut o intervenție dură asupra lui Umiti, călcându-l cu talpa pe gambă.

bale

5. Eliminarea lui Sergi Roberto

La ultima fază a primei reprize, Sergi Roberto, fundașul dreapta al Barcelonei, l-a lovit cu pumnul în piept pe Marcelo. Arbitrul Hernandez Hernandez l-a eliminat direct pe fundașul spaniol.

6. Fault la golul Barcelonei

În minutul 52, Leo Messi a egalat după o acțiune a lui Luis Suarez. Atacantul a recuperat o minge după un duel cu Varane, iar madrilenii au cerut fault. La finalul meciului, Suarez a recunoscut că l-a faultat pe fundașul lui Real. 

suarez

7. Gol anulat Barcelonei

În minutul 54, după un atac al Barcelonei, arbitrul a anulat golul catalanilor, invocând un ofsaid la golul lui Rakitici. Faza a fost una la limită, iar reluările nu au clarificat situația.

rakitic

8. Penalty neacordat

În minutul 76, Jordi Alba l-a faultat în careu pe Marcelo, dar arbitrul nu a dictat penalty și a lăsat jocul să continue.

clipboard01

Alejandro José Hernández Hernández, 35 de ani, este arbitru în La Liga din 2012, iar din 2014 este arbitru FIFA. A mai arbitrat un Barcelona - Real Madrid pe 2 aprilie 2016, când madrilenii au câștigat cu 2-1 pe Camp Nou. Spaniolul a condus trei meciuri ale Barcelonei, iar cu el la centru, catalanii sunt neînvinși, având două victorii și un egal. Real, în patru meciuri, are o victorie, un egal și două înfrângeri.

Citește și: Messi, scos din sărite de arbitrul de la El Clasico: "Am luat titlul, gata! Nu e nevoie să le dai meciul. E un rahat ceea ce faci!" 

Care echipă a fost mai avantajată de arbitri?

Barcelona
Real Madrid
Ambele în egală măsură

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
lapusneanul
lapusneanul  •  07 Mai 2018, 16:40
Postat de neaga1900 pe 07 Mai 2018, 14:54

Arbitrii sunt depasiti de rapiditatea fazelor.

l-ai citat pe gradinescu...? hahahaha..

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Mai 2018, 16:36

la punctul 1 daca a fost offside de ce e inclus la ...contraversate? baaa, nu exista offside mare sau mic..

neaga1900
neaga1900  •  07 Mai 2018, 14:54

Arbitrii sunt depasiti de rapiditatea fazelor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează