INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID 2-2

VIDEO+FOTO De mână pe Camp Nou » Barcelona și Real Madrid au remizat, 2-2, într-un El Clasico cu goluri superbe și scandal!

Foto: Guliver/GettyImages +22   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 23:25

FC Barcelona și Real Madrid au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un derby mai tensionat decât o cerea miza acestui eveniment.

FC Barcelona, deja campioană în actual sezon, a început excelent partida. Luis Suarez a deschis scorul după doar 10 minute, a ajuns la 6 goluri în 10 " El Clasico" jucate, iar scenariul din tur părea a se repeta. Avantajul a durat însă doar 4 minute. Cristiano Ronaldo a împins în plasă o minge primită de la Karim Benzema.

Finalul primei jumătăți a meciului a fost reprezentarea perfectă a întregii reprize. Nervii au culminat cu eliminarea lui Sergi Roberto, după un pumn în plină figură aplicat lui Marcelo.

Inclusiv la pauză au fost tensiuni între cele două formații, la dialogul dintre Nacho și Pique (Detalii AICI).

Repriza secundă a semănat izbitor cu prima. Catalanii au marcat rapid prin Messi, Bale a egalat cu cel mai frumos gol al partidei, iar nervii au dominat finalul, fiind vorba și de un penalty clar, neacordat, la Marcelo (Detalii AICI).

Zidane, 2 victorii și 2 egaluri, l-a egalat pe Miguel Munoz (4 victorii între 1962 și 1965), drept tehnicianul lui Real Madrid cu cele mai multe meciuri fără înfrângere pe terenul Barcelonei, în toată istoria El Clasico. Francezul este singurul antrenor care n-a fost învins de Barcelona la primele 4 vizite consecutive pe Camp Nou.

Andres Iniesta a jucat în ultimul său El Clasico, fiind înlocuit în minutul 58 cu Paulinho, în uralele întregii audiențe de pe Camp Nou.

Real Madrid rămâne pe locul 3 în La Liga, la 15 puncte în spatele campioanei Barcelona și la 3 lungimi în spatele rivalei Atletico.

FC Barcelona - Real Madrid 2-2
Au marcat: Luis Suarez '10, Messi '52 / Ronaldo '15, Bale '72

Sergi Roberto a fost eliminat în prelungirile primei reprize pentru un pumn aplicat în figură lui Marcelo.

Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Umtiti, J. Alba - Coutinho, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez 
Rezerve: Cilessen, Paulinho, Dembele, Paco Alcacer, D. Suarez, Vermaelen
Antrenor: Ernesto Valverde

Real Madrid: Navas - Nacho, Varane, S. Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Rezerve: Casilla, Vallejo, Kovacic, Theo, D. Ceballos, Asensio
Antrenor: Zinedine Zidane

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (136)
alskar
alskar  •  07 Mai 2018, 00:33
Postat de xnread pe 07 Mai 2018, 00:16

In regula domnule, totusi pentru mine apa plata, sucul ori laptele (rece, cald ori fierbinte nu agreez) raman lichidele fortifiante, deci sper ca domnul proprietar sa detina in inventar si un asortiment fluid pe placul meu.:)

în nord cred că am văzut niște ferme. Acolo putem apela direct la sursă :)

xnread
xnread  •  07 Mai 2018, 00:16
Postat de alskar pe 07 Mai 2018, 00:09

știu în Maastricht o berărie genială. Pe lângă faptul că au sute de mărci, barmanul(patronul) nu te întreabă ce vrei să bei ci ce stare de spirit vrei să ai. Și atunci îți vinde o anumită bere, la recomandarea lui, cu un anumit gust. Toate-s diferite.

In regula domnule, totusi pentru mine apa plata, sucul ori laptele (rece, cald ori fierbinte nu agreez) raman lichidele fortifiante, deci sper ca domnul proprietar sa detina in inventar si un asortiment fluid pe placul meu.:)

xnread
xnread  •  07 Mai 2018, 00:10

Chiar, nu se mai doresc cavaleri din primele 5 campionate ale lumii, ca spre exemplu spanioli?.:)

Vezi toate comentariile (136)
Comentează