INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 5-1

BARCELONA - REAL MADRID 5-1// Lopetegui și-a luat rămas bun de la jucătorii lui Real! Perez pregătește numirea noului antrenor: "Căsătorie din interes"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2018 10:05

Antrenorul italian Antonio Conte, care va fi numit azi în locul lui Lopetegui, trebuie să readucă Madridul în fruntea Spaniei și a Europei. "Respectul nu se impune în vestiar, se câștigă", avertizează căpitanul Sergio Ramos.

Julen Lopetegui și-a luat deja aseară la revedere de la jucătorii blancos, așteptând ca azi să fie concediat de Florentino Perez. Președintele urmează să oficializeze numirea lui Antonio Conte și "o căsătorie din interes", cum numește presa italiană alegerea lui Real. "Madridul nu-și poate permite s-abdice din rolul de dominator al Spaniei și Europei și se dă le mâna unui câștigător înnăscut. Dar și Conte are ocazia să confirme că e un învingător, prin atitudinea sa și șansa de a juca iar în Liga mult visată, înfruntând-o pe Juve", scrie Mediaset.

"O lume cu alte reguli"

"Conte are toate cracteristicile și calitățile pentru a reuși: inteligență, pregătire, cunoștințe, carismă și cultura muncii, dar Real e o lume aparte, cu reguli separate. Legea Bernabeu i-a pedepsit anterior pe Capello și pe Mourinho, pentru că nu-i suficient să câștigi, dată fiind istoria și faima acestui club. Madridul este mai presus de toate și trebuie să domine, iar prea multă carismă și personalitate te poate copleși", au explicat italienii.

Ramos îl avertizează

Antonio a primit acceptul senatorilor blancos, dar Sergio Ramos îl pune în gardă: "Am avut mereu o relație foarte bună cu toți tehnicienii și în situațiile delicate e mai bine să stai deoparte. Respectul se câștigă, nu se impune, pentru că aici au fost antrenori cu care am luat titluri. Gestionarea vestiarului e mult mai importantă decât a cunoaște antrenorul". 

9 este locul ocupat de Real în LaLiga după 10 etape, cu 14 puncte golaveraj 14-14, la 7 de liderul Barcelona și 6 de retrogradare

7 trofee a cucerit Antonio Conte ca antrenor, 3 titluri și două Supercupe ale Italiei cu Juventus, titlul și Cupa Angliei cu Chelsea

"Acest 5-1 ne arată exact unde suntem în acest sezon. E un dezastru, cu toții suntem de vină și trebuie să recunoaștem asta! Nu putem vorbi despre antrenor.. Nu jucăm bine și trebuie să muncim mai mult" Casemiro, mijlocaș Real

Citește și: Nume surprinzător propus la Real Madrid: "Poate schimba fața echipei! Se adaptează mai ușor decât Conte"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  29 Octombrie 2018, 13:44
Postat de ungurul_vesel pe 29 Octombrie 2018, 12:01

Nu stiu cat de bine se pliaza sistemul cu trei fundasi la Madrid. Am impresia ca urmeaza sa fie o dezamagire pe termen mediu.

Real Madrid nu are 3 fundasi centrali de top...Nacho este limitat, nu se poate compara cu Ramos & Varane...poate sa joace cu Casemiro fundas langa Ramos & Varane si la mijloc cu Kroos & Modric...Marcelo ar juca bine ca mijlocas stanga pentru ca este f ofensiv, la fel si Carvajal pe dreapta...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  29 Octombrie 2018, 12:01

Nu stiu cat de bine se pliaza sistemul cu trei fundasi la Madrid. Am impresia ca urmeaza sa fie o dezamagire pe termen mediu.

dinamo100
dinamo100  •  29 Octombrie 2018, 11:29

Conte e un antrenor de top fara discutie, dar el e mai degraba un zbir, nu e stilul lui Zidane. Sa vedem daca "starurile" Realului vor opune rezistenta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează