CAMPIONATE  ·  REAL MADRD

BARCELONA - REAL MADRID 5-1 // Nume surprinzător propus la Real Madrid: "Poate schimba fața echipei! Se adaptează mai ușor decât Conte"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 09:42

După 1-5 cu Barcelona, conducerea lui Real Madrid se pregătește să-l demită pe antrenorul Julen Lopetegui. Favorit este Antonio Conte, 49 de ani.

Jorge Valdano, fost jucător și director sportiv al clubului madrilen, a vorbit despre situația echipei blanco și a propus un nume surpriză pentru banca lui Real: Roberto Martinez.

"Lopetegui este în pericol de multă vreme. Știm cu toți, dar cei de la Madrid nu au spus nimic. La echipele care nu au maturitate, trebuie antrenori autoritari. La echipele mature, trebuie tehnician amabil.

Roberto Martinez mi se pare cea mai bună idee. Este un antrenor care poate schimba fața echipei. Martinez mi se pare mai adaptabil decât Conte. Antonio are prestigiu pentru că a câștigat în mai multe țări, dar Roberto se adaptează mai bine echipei", a declarat Jorge Valdano, potrivit AS.

Roberto Martinez, 45 de ani, este selecționerul Belgiei din august 2016. A mai antrenat la Swansea, Wigan și Everton.

 Vezi și:

 Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (2)
dinamo100  •  29 Octombrie 2018, 11:22

Chiar daca e vorba de Real Madrid, nu cred ca Martinez e dispus sa faca aceeasi tampenie ca Lopetegui: sa lase din brate postul de selectioner pentru a prelua un Real aflat in criza. In momentul acesta la Real e o situatie foarte grea: asteptari inalte dupa perioada Zidane - Ronaldo in conditiile unui lot blazat, fara "sange proaspat" si cu o motivatie relativ scazuta. Misiune grea pentru orice nou antrenor. Cred ca varianta interna cu Solari era cea mai buna, dar Perez se simte cumva obligat sa aduca un "nume:

Dani Dany  •  29 Octombrie 2018, 11:20

Nu impartesesc ideea lui valdano. Real are nevoie de antrenori, nu selectioneri...

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1